banner388

Erdinç Sözer: Basit bir hatadan gol yedik

Samsunspor Yardımcı Teknik Direktörü Erdinç Sözer, Pendikspor maçında basit bir hatadan gol yediklerini belirterek, mücadeleden mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Erdinç Sözer: Basit bir hatadan gol yedik

Samsunspor Yardımcı Teknik Direktörü Erdinç Sözer, Pendikspor maçında basit bir hatadan gol yediklerini belirterek, mücadeleden mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

13 Kasım 2023 Pazartesi 10:18
Erdinç Sözer: Basit bir hatadan gol yedik

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’a 1-0 mağlup oldu.Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Samsunspor Yardımcı Teknik Direktörü Erdinç Sözer, "Samsunspor olarak çok önemli bir maça geldik. İyi hazırlandık. Çok pozisyon da bulduk ama golü bulamadık. Basit bir hatadan golü yedik. Mağlup olduk, çok üzgünüz" ifadelerini kullandı. Maçın sonunda kırmızı kart gören Teknik Direktör Markus Gisdol ile ilgili soruya ise Sözer, "Ben de yeni duydum, ne için kart gördü bilmiyorum" diye cevap verdi.

Son Güncelleme: 13.11.2023 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Hacıoğlu 2023-11-13 11:29:52

Bir Deplasman maçında bir Gol yiyebilirsin.Defans 90 dakika hiç mi hata yapmıyacak.Bizim Forvetler işlerini biraz olsun düzgün yapsaydı bu Maçı 1:3 rahat alırdık.Ayrıca Sadka Gol öncesi niye Sırtını dönüyor onu anlayamadım.

Avatar
Cemalettin Özcan 2023-11-13 12:41:49

Defansta oynatan Van Drongen mi nedir böyle lux hatalar yapılır mı yahu?Aynı hataları bir önceki maçımızda da yaptı ve gol yedik.
Bizim kendi evladımı dediğimiz Yunus Emre Çift neden oynatilmiyor? O olsaydı Biz Asla yenilmezdik.

Avatar
55 2023-11-13 13:09:19

Geçmişe mazi derler ,,SSSSS Gazi derler , küme küme geldiği yere gidecek ulan her hafta 1 puan alsa 12 eder oda yok. küme küme yeriniz orası süper lig size göre değil .

Avatar
ali kemal 2023-11-13 21:46:29

Verilmeyen bariz penaltilarimiz ve comertce harcanan gol pozisyonlarimiz vardi . Van Drongelen ve Carlo Holse takimin kalitesini yukari cekeceklerdi tam tersi oldu . Onlar da artik vasatin altinda top oynuyor .

Avatar
Cem Demir 2023-11-13 22:35:27

A
Bir taraftarın da dediği gibi defans maç boyunca 1 hata yapar ama forvet hattı ne iş yapar onu anlamak mümkün değil. Bence bu kadar beceriksiz adamı bir araya getiren transfer komitesini kutlamalı. Bu kadar hatalı transfer ancak bile bile yapılır. Yeter artık bizi dosta düşmana rezil ediyorlar. Adam topa düzgün vuramıyor. Penaltı atıyor sanki dalga geçer gibi ortaya kalecinin ayaklarına isabet ettiriyor. Yetenek katili bunlar. Yemin ederim ben daha iyi vururdum.