banner388

Emre Bayraktar; Artık kazanmak istiyoruz

Bayraktar, “Hafta başından bu yana çok iyi çalıştık. Amacımız sahadan 3 puanla ayrılarak takım üzerindeki bu kara bulutları dağıtmak. Bunu başaracak kaliteye sahibiz” dedi.

Emre Bayraktar; Artık kazanmak istiyoruz

Bayraktar, “Hafta başından bu yana çok iyi çalıştık. Amacımız sahadan 3 puanla ayrılarak takım üzerindeki bu kara bulutları dağıtmak. Bunu başaracak kaliteye sahibiz” dedi.

08 Ekim 2023 Pazar 11:20
Emre Bayraktar; Artık kazanmak istiyoruz

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen yardımcı antrenör Emre Bayraktar, Çaykur Rizespor ile pazar günü çok zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Tek amaçlarının kazanmak olduğunu ifade eden Bayraktar, “Hafta başından bu yana çok iyi çalıştık. Amacımız sahadan 3 puanla ayrılarak takım üzerindeki bu kara bulutları dağıtmak. Bunu başaracak kaliteye sahibiz” dedi. Kırmızı beyazlı ekiin antrenörü Bayraktar şunları söyledi: 

OYUNCULARIMA İNANIYORUM 

"Biz de saha sonuçları olarak istediğimizi alamasak da her hafta yeni bir sayfa açıyoruz. Futbolda geçmişi konuşmanın insanlara bir şeyler kazandıracağını düşünmüyorum. Bu hafta sahaya doğru oyunu yansıtıp istediğimiz sonucu almak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı. Sakat oyuncular hakkında da konuşan Yardımcı Antrenörümüz ve Analiz Departman Sorumlumuz Emre Bayraktar, “Taylan Antalyalı düz koşulara başladı. Marc Bola’nın doktorumuz ve fizyoterapistlerimizle beraber tedavisine devam ediliyor. Yunus Emre Çift yine fizyoterapistlerimiz eşliğinde 3 gündür idmanlarda yer alıyor”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sansunlu 55 2023-10-08 13:07:59

Bir an önce Yeni hoca gelsede şu Emre Bayraktardan kurtulsak adam kahraman olcam diye bizi iyice kümeye doğru sürüklicek,futboldan anlamadı kesin.

Avatar
Kartal55 2023-10-08 13:19:13

Defans evlere şenlik.Senden antröner olmaz hiçde heves edip kendini rezil etme Emre Bay.Rezalet defans 4 lüsü.

Avatar
Ahmet Ekinci 2023-10-09 13:58:51

Sende bu kafa varken daha çok kazanırsın

Avatar
Ahmet gonca 2023-10-09 14:01:14

Nasıl çalıştınız emre hocam takım hücuma cıkamıyor pas yok geciş futbolu yok kanatlar yok koşmak yok hiç bir şey yok nasıl çalıştın hocam bu çalışmaysa oyyy oy gerisi Allah kerim

Avatar
Ahmet gonca 2023-10-09 14:02:58

Kimlerin elinde kaldık of of koskoca cınarı öldürdünüz be agam maf ettiniz ama en büyük suclu huseyin hocador hadi başkanı gec onunda sucu var ama elbirliğiyle takımı 3 ayda kıramdınız yazık

Avatar
Cemal Yanık 2023-10-09 17:06:56

Sonerle zekiyle oynamaya devam seneye ptt de görüşürüz ama unutmayın bizdeki samsunspor sevgisini bitiremezsiniz