banner388

Bu sese kulak ver Samsunspor'lu  GİSDOL  UYARDI 

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, konsantrasyon, moral ve motivasyonlarını kaybettikleri takdirde küme düşmeyle yüz yüze kalabileceklerini söyleyerek, çok dikkatli ve çalışkan olmaları gerektiğini söyledi.

Bu sese kulak ver Samsunspor'lu  GİSDOL  UYARDI 

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, konsantrasyon, moral ve motivasyonlarını kaybettikleri takdirde küme düşmeyle yüz yüze kalabileceklerini söyleyerek, çok dikkatli ve çalışkan olmaları gerektiğini söyledi.

10 Şubat 2024 Cumartesi 10:59

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Alman Teknik Direktör Markus Gisdol’un takımın başına gelmesinin ardından toparlandı. Gisdol, 1 puanla son sırada aldığı takım ile 17 maçta 25 puan toplayarak, küme düşme hattından çıkardı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un ardından ligde maç başına en fazla puan toplayan antrenörlerden biri olan Gisdol, bu konsantrasyonlarını sezon sonuna kadar sürdürmeleri gerektiğine dikkat çekti.

YÜZDE YÜZ KONSANTRASYON

Son haftalarda iyi performans sergileyerek önemli puanlar topladıklarının altını çizen Markus Gisdol, “İstatistiklere bakınca aslında takımın son haftalarda göstermiş olduğu performansın çok iyi bir performans olduğunu görüyoruz. Bu istatistiklere bakınca da tabii ki de mutluyum. Bunlar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ancak işimiz henüz bitmedi. Bu çok uzun bir yol ve ligin sonuna kadar aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor. Eğer konsantrasyonumuzu, moral ve motivasyonumuzu kaybedersek, birazcık da olsa kaybedecek olursak kesinlikle küme düşmeyle yüz yüze kalabiliriz. Bu sebepten dolayı her maçın kıymetini bilerek, her maçın çok önemli olduğunu bilerek aynı moral, motivasyon, istek ve arzuyla devam etmemiz gerekiyor. Ligin sonuna kadar da her maçın önemli olduğunu unutmadan savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmethamdi 2024-02-10 16:42:53

Bizim taraftar kadar kalitesiz bir taraftar topluluğu yok. Sezon başından beri futbolcu linçlemek dahil her türlü pisliği yaptılar kendi takımına karşı. Buna rağmen motivasyonu gayet iyiydi takımın. Zoru başardı bu takım. Bu devre çok daha iyi olacak; bu taraftara rağmen.

Avatar
gürol 2024-02-10 11:41:08

bunu bize değil futbolculara söylemen gerek. yada bizden bir 11 kurup sahaya sür

Avatar
Ertuğrul 2024-02-10 13:19:33

Hocamızın uyarıları futbolcu, yazar, taraftar herkes için önem arz ediyor. Biz taraftarlar olarak, takıma 12. Güç olmak adına destek vermeye devam edeceğiz. Markus hoca' ya güveniyoruz.
Yeni transferler ile birlikte umarım başarılı sonuçlar alırız

Avatar
Ahmet 2024-02-10 22:06:50

Sevgili hocam tabii ki bazı kelimelerde çok haklısın yanlış şunu da bilmeniz gerekir evet alman ekonomi ve disiplinli takıma adapte etmekte uğraşıyorsunuz ve bir neti Ekim de yapıyorsunuz şimdi şöyle bir sorun var siz ilk geldiğinizde taç çizgisi üzerinde takımla beraber adeta iç içe sanki 12. adamsiz olarak futbolun içinde Adaptasyonunuzu devam ettiriyordunuz fakat ne olduysa belli maçlardan sonra kulübeye geçiyorsunuz kulübeden çıkmıyorsunuz ve taç çizgisi üzerinde yani kendi alanınızda olduğu gibi elinizi parmağınızla koyup devamlı maçı seyrediyosunuz yani siz kendi canınızı kaybetmeyin o an hiç çizgiye doğru koşmalarınız bu tarafa doğru koşmalarınız yani takımın içerisine adapte oluşumuz siz biraz geride kaldınız hocam Bunu siz biliyorsunuz taraftar değil taraftar elinden geldiği kadar size yardımcı oluyor ve takımına yardımcı oluyor önemli olan konsantrasyonunuzu siz kaybetmeyin