banner388

Bu saatten sonra tahta açılsa da işimize yaramaz

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, “Bu saatten sonra tahta açılsa da sağlıklı transferler yapma ihtimalimiz oldukça düşük” diye konuştu.

Bu saatten sonra tahta açılsa da işimize yaramaz

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, “Bu saatten sonra tahta açılsa da sağlıklı transferler yapma ihtimalimiz oldukça düşük” diye konuştu.

30 Ocak 2018 Salı 18:23
Bu saatten sonra tahta açılsa da işimize yaramaz

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, yapılan yoğun çalışmalara rağmen transfer tahtasının açılmayacağının artık kesinlik kazandığını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, “Bu saatten sonra tahta açılsa da sağlıklı transferler yapma ihtimalimiz oldukça düşük” diye konuştu.

OYUNCULARA PARALARI ÖDENSİN

Bundan sonraki süreçte yollarına mevcut oyuncu kadrosuyla devam edeceklerinin altını çizen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, “Ya transferi açarsınız ya da mevcut oyuncu alacaklarını ödersiniz. Madem transfer tahtası açılmıyor, o zaman parasını almayan oyunculara bu maçtan önce ödeme yapılması gerekir diye düşünüyorum” dedi.

ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR

Manisaspor galibiyetinin takım üzerinde pozitif bir hava oluşturduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Engin İpekoğlu, “Zorluk derecesi yüksen maçlar oynayacağız ama Adana Demir maçında bizim açımızdan önemli bir maç. Oradan alacağımı puanlar alt taraftan kurtulma adına ivme kat ederiz. Önümüzdeki hafta oynanacak maçlara bakıldığı zaman bizim puan yada puanlarla dönmemiz bizi yukarıya taşır” dedi.

Son Güncelleme: 31.01.2018 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-30 18:59:01

Hocam az da olsa bize moral vermeniz gerekmez mi?Göğsünü gere gere soylesene biz Adana dan mutlak puanla döneceğiz desene. Çok korkarak mesajlar veriyorsun lütfen cesaretli olun.İnan Defansı düzene koyarsan bizim takim bu ligde is yapar.

Avatar
Metin Oz 2018-01-30 19:27:14

Samsunspor bu şartlarda ligde nasıl kalacak kadrosu zaten sorunlu

Avatar
erhan... 2018-01-31 12:33:21

Önümüzdeki maçlarda yenilgiyi tadacağımız için şimdiden taraftara altyapı yapıyor...

Avatar
Mehmet TEKTAŞ 2018-01-31 15:03:47

Doğru söze ne diyelim,Kayyumu destekleyenlere ilk yanıt, buyurun.

Avatar
Recep saruhan 2018-01-31 20:41:01

Kadromuz guzel arkadaşlar bize maçlara gidip destek düşüyor bizler bundan çok kötü kadrolarla samsunspor seyircisi ile coşar .

Avatar
Recep saruhan 2018-01-31 20:42:15

Iyi kötü bizim değilmi Enbuyuk SAMSUNSPOR