banner388

Beşiktaş maçında neden oynamadı... BENİTO RAMAN  GERÇEĞİ

Belçikalı kanat oyuncusu Benito Raman'ın sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçı kadrosundan son dakikada çıkarıldığı öğrenildi. 

Beşiktaş maçında neden oynamadı... BENİTO RAMAN  GERÇEĞİ

Belçikalı kanat oyuncusu Benito Raman'ın sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçı kadrosundan son dakikada çıkarıldığı öğrenildi. 

14 Nisan 2024 Pazar 13:33
Beşiktaş maçında neden oynamadı...  BENİTO RAMAN  GERÇEĞİ

Samsunspor Haber - Samsunspor, ligde dün akşam Beşiktaş deplasmanından çok önemli bir 1 puanla ayrılırken; herkes kırmızı beyazlı ekibin Belçikalı kanat oyuncusu Benito Raman'nın neden maç kadrosunda yer almadığını merak etmişti. Benito Raman gerçeği Beşiktaş maçı sonrası gerçek ortaya çıktı. Belçikalı oyuncu, hafta içinde yapılan antrenmanda sakatlanmış ve tedavisine hemen başlandığı için teknik direktör Markus Gisdol tarafından 18 kişilik Beşiktaş maçı kadrosuna dahil edilmemişti. Tecrübeli futbolcunun hafta sonu oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı yapılacak kontrollerinden sonra netlik kazanacağı açıklandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Saka 2024-04-14 18:40:16

Son gelen iki yabancı oyuncuda vasat çıktı Gisdol bu oyunculara kefil olup neden aldırdı.Samsunspora transfer konusunda her gelen büyük maddi zarar veriyor.Başkanın milyon milyon avrolarına çok ama çok yazık.Bunların hiç birinde utanma vicdan yok.

Avatar
tarık 2024-04-17 11:09:08

samsunda abdulkerim bardakçı vardı şu anda cinconda ülkenin eni iyilerinden biri oldu..geliştirmiş kendini...samsunda yerden gelen geçiyordu havadan biraz iyiydi..bırakın soneri de belki soner de BAYERN MÜNİHTEN KİŞİSEL PENFORMANS DERSLERİ ALIP ABDÜLKERİM GİBİ BELKİ DE ABDÜKERİMDEN BİLE İYİ OLABİLİR DÜNYA ÇAPINDA OLABİLİR