banner388

Bektaş'tan Gaetan LAURA yorumu  

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, "Oyun sisteminde iki bölge oynamasından dolmayı bize artı getirecek diye düşündük. Bir taraftan Fofana, diğer taraftan Novikovas’ın getireceği toplarda etkili olabilecek bir profil seçtik" dedi. 

Bektaş'tan Gaetan LAURA yorumu  

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, "Oyun sisteminde iki bölge oynamasından dolmayı bize artı getirecek diye düşündük. Bir taraftan Fofana, diğer taraftan Novikovas’ın getireceği toplarda etkili olabilecek bir profil seçtik" dedi. 

16 Haziran 2022 Perşembe 13:10
Bektaş'tan Gaetan LAURA yorumu  

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş; herkesin merak ettiği oyuncu Gaetan Laura hakkında konuştu. Katıldığı bir televizyon programında yeni sezon öncesi düşüncelerini paylaşan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Bayram Bektaş, ligin uzun soluklu bir maraton olduğunu dile getirdi. Bektaş yeni transferleri Gaetan Laura içinse şunları söyledi; "Oyun sisteminde iki bölge oynamasından dolmayı bize artı getirecek diye düşündük. Bir taraftan Fofana, diğer taraftan Novikovas’ın getireceği toplarda etkili olabilecek bir profil seçtik. Bir forvet transferi daha yapacağız. Lig uzun bir maraton. Bu sezon gerçekten çok keyifli ve bir a o kadar da zor geçecek bir yıl bizi bekliyor. Bu nedenle alternatifli bir kadro kurmayı amaçlıyoruz”.

RAKAMLAR EL YAKIYOR

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Bektaş ayrıca “Nedense çok daha ucuz maliyetlere bitireceğimiz transferlerin fiyatları artıyor. Özellikle Fransa’da uzun süre takip ettiğim forvet mevkiinde çok iyi, ayrıca forvet arkası 8-10 numara pozisyonunda çok önemli katkı verebilen isimler var. Ama rakamlar karşısında zorlanıyoruz. Sonuçta bizim de bir bütçemiz var. Bildiğimiz rakamların 2-3 katı fiyat gelince kusura bakmayın ama bizim de zorumuza gidiyor. Başkanımız inşallah istediğimiz transferleri en güzel şekilde bitirecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu 2022-06-16 19:38:51

Yine basladik transfer fiyatlari yuksek diye. Oyle gorunuyorki biz gecmis senelerde yaptigimiz hatalardan delimiting almiyacagiz. Son iki senedir transferler icin pahali paralinguistic dedik ve ayiklanmis pirinci almayip taslarini secdik ve neticesi belli, faturasini agir odedik. Takip edin simdiden soyluyorum bu sezon sampiyonu goztepe olacak, Adamlar Adam gibi takim kuracaklar. Bizde anca saying hocamizin ve son iki second baskanimizin dedigi transfer fiyatlari ucuyor demekle kaliriz, ondan son ra saying baskan maca gelmiyorsunuz diye sitem eder durum. Halbuku maca gelmek icin birincisi takim oyun oynuyacak ikincisi takim iddali olacak ve son olarak takim umut verecek. Vesselam

Avatar
Mutlu 2022-06-16 19:44:03

Hocam 5 kurus daha fazla very ve adam gibi transfer edip Samsunsporu hedefe ve otesine ulastiracak takimi kur, aksi halde transferred ucuz oyuncular ile son iki sene yaptigimiz gibi bel baglar sak 5 kurusu alinacak oyuncuya vermeyip kar etdigimizi zannedip tum sezonun butcesini cope atariz tipping attigimiz gibi. Vesselam