banner388

Başkan Yıldırım: İngilizce düşünüp Türkçe konuşan bir adamım

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Yanlış anlaşıldığımı biliyorum. İngilizce düşünüp Türkçe konuşan bir adamım. Bazen kelimeleri tam bulamayınca yanlış anlaşılmalar oluyor. Benim 3 tane Galatasaray'dan transfer etmiş olduğum oyuncularıma hiç kimse 'Maç sattı' diyemez" dedi.

Başkan Yıldırım: İngilizce düşünüp Türkçe konuşan bir adamım

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Yanlış anlaşıldığımı biliyorum. İngilizce düşünüp Türkçe konuşan bir adamım. Bazen kelimeleri tam bulamayınca yanlış anlaşılmalar oluyor. Benim 3 tane Galatasaray'dan transfer etmiş olduğum oyuncularıma hiç kimse 'Maç sattı' diyemez" dedi.

05 Şubat 2024 Pazartesi 13:14
Başkan Yıldırım: İngilizce düşünüp Türkçe konuşan bir adamım

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçı sonrası yaşanan tartışmalarla ilgili Beyaz TV'de açıklamalarda bulundu. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Gerginlik yok. Beni Türkiye'nin anlaması için açıklama yapmak istiyorum. Yanlış anlaşıldığımı biliyorum. İngilizce düşünüp Türkçe konuşan bir adamım. Bazen kelimeleri tam bulamayınca yanlış anlaşılmalar oluyor. Benim 3 tane Galatasaray'dan transfer etmiş olduğum oyuncularıma hiç kimse 'Maç sattı' diyemez. Bu çocuklar çıktı aslanlar gibi oynadı, mücadelesini yaptı sahada. Taraftarın beğenmez, Fenerbahçeliler beğenmez, Galatasaraylılar beğenir. Hiç kimse beni ilgilendirmez. Bu oyuncuları geçmişine bakarak aldım. Samsunspor'a katma değer yapacaklarına inandım. Hocam da bu 3 oyuncuyu mümkün olduğunca kadroda tutuyor. Hocama saygı duyuyorum. Galatasaray maçında bu oyuncuların performansını beğenmiyorlar. Bunların geçmişinden dolayı Samsunspor'a leke vuruyorlar, buna çok kızdım" dedi.

ATATÜRK SEVGİSİ GÖKLERDE 

Yüksel Yıldırım, "Kalktılar Fenerbahçeliler dedi ki, 'Armanda Atatürk'ü çıkar' dediler. Onu söyleyenler, terbiyesizlik yapıyor camiama. Atatürk sevgisi bu ülkede artık göklere çıkarken bu insanlar yerin dibine sokmaya çalışıyorlar. Ben Samsunspor'u yok olmasın diye aldım. Kümeye gidiyordu. Eskişehirspor gibi kapanacaktı. Ben milyonlarımı harcıyorum. Atatürklü arma, Türkiye'de bir tek Samsunspor'da var. Bunu yaşatmak için şu ana kadar 100 milyon liraya yakın para harcadım. Daha da harcayacağım. Bu benim Atatürk sevgimden, Samsunsporluluğumdan geliyor" şeklinde konuştu.

MİLYARLARIM VAR NİYE MAÇ SATAYIM

Galatasaray'a sempatisinin olduğunu söyleyen Yüksel Yıldırım, "Çocukluğumdan beri Galatasaray sempatim var. Bunu saklamıyorum. Ben her Galatasaray maçında Samsunsporluyum. Bunu herkes çok iyi bilmeli. Ben Galatasaray maçında yensinler diye 200 bin liraya yakın özel prim verdim. Ben bu ligde kalmak istiyorum. Ben gidip de saçmasapan insanların lafıyla maç satacak, öyle bir karakterim yok. Benim milyarlarım var. Ben neyin maçını satacağım ya! Benim paraya ihtiyacım yok ki!" ifadelerini kullandı.

'LÜTFEN VİCDANLI OLUN'

Vicdanlı olunması gerektiğini söyleyen Yıldırım, "Ben futbola hobi diye girdim, hobi olarak yapıyorum. Türkiye'de de farklı bir şey yapmaya çalışıyorum. Fransa'da takım aldım. Yarın Latin Amerika'da, Portekiz'de, Balkanlar'da alacağım. Multi-club platformu kuruyorum. Hollanda'da şirket kurdum. Başına Juventus'un pazarlamacısını getirdim. Türkiye'de kimsenin benim projelerimden haberi yok. Türkiye'de kimse beni tanımıyor. Kalkmış çıkmış, beni bir Galatasaray maçında iyi oynayamamışız... Lütfen vicdanlı olun." dedi. Yıldırım, "Galatasaray 200-300 milyon euro'luk takım. Samsunspor 20-30 milyon. Aramızda 10 kat fark var. Bu maçın kağıt üstünde galibini herkese sorsan Galatasaray der. Fenerbahçe maçına çıkarken sorsan Fenerbahçe dediler. Beşiktaş'ı elimizden kaçırdık. Hakem maçı resmen verdi. Kimse kalkıp bir şey söylemedi." sözlerini sarf etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPORLU 2024-02-05 22:08:03

Pendikspor Umut Nayir, Mame Thiam ve bugünde A.D.S dan Ndiaye aldı adamlar takır takır gol atıp maç kazanmaya başladı hani bizim transferler her gün çıkıp boş boş konuşmayı bırak başkan transfer 5 gün sonra bitiyor bu takım düşerse senin yüzünden düşecek

Avatar
55 2024-02-05 15:25:59

Vizyoner başkan candır, gerisi heyecan! Seviliyorsun Yüksel başkan

Avatar
Samsunspor 2024-02-05 20:55:24

“Ben futbola hobi diye girdim, hobi olarak yapıyorum”

“Fransa'da takım aldım. Yarın Latin Amerika'da, Portekiz'de, Balkanlar'da alacağım. Multi-club platformu kuruyorum. Hollanda'da şirket kurdum. Başına Juventus'un pazarlamacısını getirdim. Türkiye'de kimsenin benim projelerimden haberi yok”.

Bu iki cümlede çelişki yokmu?

İngilizce düşünüp Türkçe konuşmak ne demek?
What is meaning of thinking English but speaking Turkish?

Avatar
Tiktok 2024-02-05 16:51:55

Kültür farkı memlekette futbol konusunda samimimiyetle
fikrini söylemek tehlikeli iş

Avatar
potpot necmi 2024-02-06 09:17:34

Başkan yaptıkların için sana minnettarız ama seni artık bu saatten sonra artık daha fazla gürültü yapmasan çünkü sadece gürültü yapıyorsun demek ki yapacakların bitti icraat sıfır, bol bol hata yapıyor bol bol pot kırıyorsun.