banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yıldırım demişti; 'Herkesin tuttuğu takım olacağız': Ben de artık Samsunsporluyum

Tecrübeli spor yorumcusu Serkan Korkmaz, katıldığı bir programda kafasında ki çılgın projeyi Başkan Yüksel Yıldırım'ın Samsunsporla hayata geçirdiğini söyledi. 

banner269

Başkan Yıldırım demişti; 'Herkesin tuttuğu takım olacağız': Ben de artık Samsunsporluyum

Tecrübeli spor yorumcusu Serkan Korkmaz, katıldığı bir programda kafasında ki çılgın projeyi Başkan Yüksel Yıldırım'ın Samsunsporla hayata geçirdiğini söyledi. 

23 Mayıs 2020 Cumartesi 19:44
Başkan Yıldırım demişti; 'Herkesin tuttuğu takım olacağız': Ben de artık Samsunsporluyum

Samsunspor Haber -  Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yakın zamanda katıldığı bir digital yayında söylediği 'kısa sürede herkesin tuttuğu ve sempatisi olan bir kulüp olacağız' sözün üzerinden kısa süre geçmişti ki ilk geri dönüş A Spor eski yorumcusu Serkan Korkmaz'dan geldi. Tecrübeli spor yorumcusu katıldığı bir programda kafasında ki çılgın projeyi Yüksel Yıldırım'ın Samsunsporla hayata geçirdiğini söyledi. 

KIRMIZI BEYAZLI ATKIYLA GEZECEĞİZ

İşte Serkan Korkmaz'ın o programda söyledikleri; "Kafamda bir çılgın proje vardı. Hep istediğim birşey vardı. Global bir iş adamı ateşli taraftarı olan bir takımı alsın borcunu silip alt yapıya destek versin hedefi olsun teknik ekibi profesyonel olsun ben o takımı tutacağım diyordum; galiba yakın zamanda kırmızı beyaz atkılarla gezeceğim kafamda ki profil takım oluşuyor o takım kim mi ? diye tam sorarken program moderatörü tabiki Samsunspor cevabı verdi.  

YILDIRIM BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Serkan Korkmaz evet bak sen bile farkına varmışsın Türkiy'ede en doğru işleri yapan bir takım şuan liglerde tüm takımlar indirime giderken ödemeleri covid 19 bahane edip kolaya kaçarken Samsunspor hepsini peşin verdi ve hiç bir indirim yapmadı şuan takip ediyorum alt yapıya mükemmel bir yatırım yapıyorlar 25 Milyon geçmiş. Türkiye'de tarihinde ilkleri göreceğiz."


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2020-05-23 22:46:48

Bir gün herkez SAMSUNSPOR lu olacak İNŞALLAH

Avatar
Aziz sağlam 2020-05-24 00:33:34

Allahım yüksel başkanımıza uzun ömürler versin samsun ve samsunspora can verdi hayat verdi adam gibi adam helal olsun Allah milyonlarca d

Avatar
Asım 2020-05-24 10:00:33

Türk futbolunda fatih urazlı, büyük savaşı,tanjulu büyük Samsunspor inşAllah gelecek yıllar Türk futboluna damgasını vuracak

Avatar
Ertuğrul 2020-05-24 13:01:42

Herkese iyi bayramlar diliyorum.
Başkan Samsun'un ekmeğini yemiş. Vefalı adam, Allah yolunu açık etsin.
O çok para kazansın. Samsunspor başarıdan başarıya koşsun.
Bundan daha iyi bir tanıtım, reklam olur mu?

Avatar
Şükrü 2020-05-24 16:30:26

Tüm Samsun spor camiasının Ramazan bayramı mübarek olsun. İyi bayramlar.

Avatar
Samsunluyum samsunsporluyum 2020-05-24 19:27:13

İyiki varsın yüksel yıldırım iyiki varsın samsunspor taraftarı inşAllah yakındır herkesin takdirini kazanan gurur duyacağımız büyük samsunspor

Avatar
Haluk Atalı 2020-05-24 20:41:26

İyiki Samsunspor luyum

Avatar
Çift kabin transporter 2020-05-24 20:59:54

Mesajı almadınız her halde adam yarın köylüye kızar vAllahi satarım köyü der.... Sonra büyük samsun taraftarını görürüm maç başlarken kendi oyuncusunu ıslıklarken büyük camia taraftar olunmaz başkan olmasa idi samsunspor bal ligin de idi neyse fazla güvenmemek lazım yukarısı kurtlar sofrası yerler.... Ama proje güzel yarışmak Avrupa da olmak alt yapıya önem vermek dolu stad da maç yapmak.... Tadın dan yenmez... Serkan korkmaz gibi yorumcular günü birlik insanlar busa spor un başarısı ne oldu başkanı rahmetli oldu gitti yani yediler bursa yi ki bu şehir samsunun 3 katı Serkan türübünlere oynamış... Fazla uçmamak gerek hedef güzel alt yapıdan futbolcu çıkar.... Reklamın olsun kar yap Avrupa ise biraz hayal ötesi.... O konu ya girmeyelim... Dedim ya vAllahi sataram köyü