banner388

Başkan Yıldırım'dan Pendikspor maçı öncesi oyuncularına motivasyon konuşması... NELER SÖYLEDİ ? 

Başkan Yıldırım, "Armanın önemini, bu günün bizim için önemli olacağını, yeni bir sayfa açacağımız için maçı daha fazla ihtiyacı olanlar alacak dedim" dedi.

Başkan Yıldırım'dan Pendikspor maçı öncesi oyuncularına motivasyon konuşması... NELER SÖYLEDİ ? 

Başkan Yıldırım, "Armanın önemini, bu günün bizim için önemli olacağını, yeni bir sayfa açacağımız için maçı daha fazla ihtiyacı olanlar alacak dedim" dedi.

01 Kasım 2022 Salı 12:42
Başkan Yıldırım'dan Pendikspor maçı öncesi oyuncularına motivasyon konuşması... NELER SÖYLEDİ ? 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Pendikspor deplasmanı sonrasında gazeteci Davut Aktaş'a konuştu. Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Çok sayıda eksiğe rağmen bir takım oyunu oynadık. Deplasmanda bir takım nasıl oynar gösterdik. Arkadaşlara maçtan bir gün önce motivasyon konuşması yaptım. Dostça bir şekilde topluca orada 29 Ekim’in önemini, armanın önemini, bu günün bizim için önemli olacağını, yeni bir sayfa açacağımız için maçı daha fazla ihtiyacı olanlar alacak dedim" diye konuştu. 

İYİ FUTBOL 

Başkan Yıldırım, "Biz Pendikspor’dan daha fazla istiyoruz. Pendikspor bizim önümüzde. Bizim bu galibiyete ihtiyacımız var dedim. O nedenle çocuklar hocamızın dediklerini, benimde söylediklerimi dinleyip maça süper bir konsantre ile çıktılar. Gerçekten Pendikspor’a sahayı dar ettiler. Önde bastılar, inanılmaz koştular. Boluspor maçındaki performans düşüklüğünün tam tersini, Pendikspor karşısında neredeyse 90 dakikaya yaydık. Bizim için iyiydi" dedi. 

DEVAMI GELECEK 

Pendikspor galibiyetiyle ligde yeni bir sayfa açtıklarını da söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Yeni bir sayfa, yeni bir başlangıç oldu. Takımı çok iyi buldum. Çok sayıda oyuncusundan yoksun bir takım çıkıp ligin favori takımlarından olan Pendikspor’u evinde 2-0 gibi net bir skorla deviriyorsa bu çocukların hakkını vermek lazım. Oyuncularımızın kendilerine öz güvenleri geldi. İnşallah bundan sonra da daha iyisini yapacaklar. Göztepe maçı ile inşallah bir seri başlatırız diye düşünüyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPORLU 2022-11-01 21:17:38

Altınordu maçında Dauglas Tangueye kırmızı kart görüp 3 maç ceza alınca buradan şu yorumu yapmıştım. Ulan adına tff denilen taraflı futbol federasyonu aynı faulu galatasaray, fenerbançe, beşiktaş ve trabzondan bir futbolcu yapsın siz ona 3 maç ceza verin eğer kendimi Cumhuriyet meydanının ortasında yakmassam namerdim.Artık bizi futboldan soğuttunuz be utanmaz arlanmazlar. Büyük takımların futbolcusuna o cezayı verseniz bile yapılan itirazdan sonra 1 maca inidirirsiniz ama bizim yaptığımız itirazları gündeme bile almadan reddedersiniz. Diye serzenişte bulunmuştum ne kadar haklı olduğum bugün ortaya çıktı. Galatasaraylı Abdukerim Bardakcı direk kırmızı kart gördüğü halde 2 maç ceza verdiler yapılan itirazdan sonra 1 maca indirdiler. Bizim itirazımı hiç dikkate bile almadılar. Play off finalinde mersin seyircisini stada doldurup bize ceza verip maça almayan zihniyet devam ediyor. Futbolcularımız hem rakibi hemde bu art niyetli zihniyeti yenmek zorunda bunun için sahada daha dikkatli olmamız lazım özellikle gol attıktan sonra forma çıkarıp sarı kart görme inanılmaz saçmalık sonra o kartlar birikiyor en önemli maçta ceza almamıza sebep oluyor. Bunun için teknik ekibin ve yönetimin futbolcuları uyarıp basit sarı kartlardan kaçınmalarını istemeli.

Avatar
Doğrucu adam 2022-11-01 20:22:43

Sn başkanın azmi samsun ve Samsunspor sevgisi asla tartışılamaz. Ancak futbolcularımız bu sevgi ve aşkı anlataniyor ve sansunuma zarar veriyorsunuz. Bu şerefli sehiz sizi baş tacı yapacak veya hak ettiğiniz davranışı gogreceksiniz

Avatar
Aslan Aslan 2022-11-01 21:15:01

DEFANSTA 1-5-3-2 GÜZEL OLMUŞ. ELİNE SAĞLIK HOCAM. OFANSTA 1-3-5-2 DAHA OTURMAMIŞ. BİRAZ SİSTEMİ ÇALIŞTIR SAYIN HOCAM. KOŞANA FORMAYI VER. İSMİNE YAŞINA BAKMA HOCAM . DEVRE ARASINA KADAR NE PUAN TOPLADIN KAR KARDIR. DEVRE ARASI EN 5 TRANSFER LAZIM.3 Ü YABANCI 2 Sİ İYİ YERLİ TOPÇU LAZIM. YOKSA ŞAMPİYONLUK HAYAL. BAŞARILAR.

Avatar
KEMALETTİN 2022-11-06 11:56:47

başkana rağmen kazandılar helal olsun valla