banner388

Bandırma maçı hazırlıkları başladı

Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Fuat Çapa eşliğinde başladı

Bandırma maçı hazırlıkları başladı

Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Fuat Çapa eşliğinde başladı

28 Ekim 2021 Perşembe 10:07
Bandırma maçı  hazırlıkları  başladı

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde üst sıraları hedefleyen Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Fuat Çapa eşliğinde başladı.Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların istekli ve hırslı görüntüleri dikkat çekti. Teknik direktör Çapa, antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra idman programına geçen kırmızı beyazlı ekipte futbolcular, yüksek tempoda geçen antrenmanın ardından tesislerde istirahate çekildiler. Kırmızı beyazlı ekip, Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşması için hazırlıklarına bugün yapacağı tek çalışmayla devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ASLAN ASLAN. 2021-10-28 11:55:39

SAYIN HOCAM TEDBİR AL. DOĞANCAN 4 GOL- LANDEL 3 GOL - KENNY 3 GOL.
ENÇOK GOL ATAN 3 FUTBOLCU. MUTLAKA DEFANSTA ADAM ADAMA OYNASINLAR. YENİLMEYELİM. BARIŞI ÖZEL HAZIRLAYIN. OSMAN BU MAÇTA STOPER OYNASIN.

Avatar
Yusuf uzun 2021-10-28 23:35:39

Önlem al şudu buydu deme basit hatalar gol yemeyelim sende diğer hocalar gibi mazeret arama
Kaybedilen bir şey yok bu kadro şampiyon olur
Çalış çalış imkanları kullan