banner388

"Aşı olan  taraftarlar  stada alınmalı"

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarların yeni tip koronavirüs (COVID-19) aşısı yapılarak stadyumlara alınabileceğini söyledi.

"Aşı olan  taraftarlar  stada alınmalı"

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarların yeni tip koronavirüs (COVID-19) aşısı yapılarak stadyumlara alınabileceğini söyledi.

16 Ocak 2021 Cumartesi 20:29
"Aşı olan  taraftarlar  stada alınmalı"

Samsunspor Haber - Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'e, COVID-19 aşısı olan taraftarların tribünlere alınması çağrısında bulundu.

ÇAĞRIDA BULUNDU 

Passolig kartı olan Süper Lig ve TFF 1. Lig takımı seyircilerinden maçlara düzenli giden yaklaşık 1 milyon kişinin acilen aşılanması ve liglerin ikinci yarısında maçların seyirciye açılmasını isteyen Yıldırım, "Yoksa bu işler gittikçe zorlaşacaktır. Bence çok geçmeden bu fikir Ankara'da masaya yatırılmalı. Bu işin sadece fikir babası bile olmak beni mutlu eder. Haydi TFF, bu konuda hep birlikte çözüm üretelim. Kulüpler Birliği olarak bizler hazırız." ifadelerini kullandı.

FİNANSAL AÇIDAN İYİ OLACAK

Yıldırım, maçların seyircilere açılmasının kulüpleri finansal bataktan kurtarmak için büyük destek olacağına işaret ederek, "Böylece Türkiye'de taşlar yerine oturur, insanların psikolojisi düzelir ve mutlu olurlar. Türkiye'de futbol hayattır, eve sığmaz ancak statlara sığar. Bu benim şahsi fikrim, çözüm teklifimdir." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-01-16 20:51:07

Başkan, mevcut oluşması düşünülen bağışıklık , Aşı tarihinden sonra en erken 35 gün sonra oluşacak. O da %50 ihtimalle

Avatar
Ayhan Erken güzel bir fikir alınırsa çok seviniriz 2021-01-16 22:11:15

Güzel bir fikir alınırsa çok iyi olur

Avatar
Cemo55 2021-01-16 22:47:41

İnşAllah yeterli miktarda asi gelir de tüm Türkiye bu beladan kurtulur.
Şu an yakın zamanda yeterli asinin Ülkemize gelmesi zor gibi görünüyor.İnsAllah bu konuda sınıfta kalmayiz.

Avatar
ATSIZ 2021-01-17 00:39:53

Sen futbol kulübü başkanı mısın, sağlıkçı mısın?

Avatar
Onur 2021-01-17 04:51:44

Başkan haklı en azindan azar azar denenmeye baslanmali seyircisiz maçlar çok keyifsiz oluyor. Biraz olsun statda taraftar olması takımıda ateşler. Elbet bitecek bu corona stadimizi takımımızı tirbunlerden izlemeyi çok ozledik

Avatar
55ss 2021-01-17 12:52:33

Sayın başkan, covid_19 hastalığını geçirmiş ve ekip arkadaşınızı bu yolda kaybetmiş Bn bir kişi olarak böyle bir teklifte bulunmanız oldukça düşündürücü. Bu hastalığın en önemli çözümü İzole olmak. Aşı vb şu an için kesin çözüm değil ama umut verici başlangıç. Hayatta herşey para değil, ne olur bu sene seyircisiz olsun statlar,sadece maçlar değil tüm yaşamak istediklerimiz, azından yarıya indirsek yaşamı. Sadece ülkemizde değil tüm dünya İzole olmaya özen gösterse ve bu hastalık yok olsa. Yaşamla ölüm arasında seçim yapmamak adına umutlarla dolu yarınlar için HAYAT EVE SIĞMALI.