banner388

Altıparmak; PAİXAO'yu beğeniyorum

'Bu zamana kadar şu futbolcu da kadromda olsaydı' dediğimiz bir oyuncu oldu mu sorusuna deneyimli teknik adam, Marco Paixao'nun adını verdi. 

Altıparmak; PAİXAO'yu beğeniyorum

'Bu zamana kadar şu futbolcu da kadromda olsaydı' dediğimiz bir oyuncu oldu mu sorusuna deneyimli teknik adam, Marco Paixao'nun adını verdi. 

04 Ağustos 2021 Çarşamba 13:22
Altıparmak; PAİXAO'yu beğeniyorum

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Radyo Harman - Hoşbeş Muhabbetler'de Süreyye Açıkgöz'ün konuğu oldu. Son derece samimi açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Altıparmak, yeni sezon öncesi düşüncelerini paylaştı. Programın sonlarına Süreyye Açıkgöz'ün 'bu zamana kadar şu futbolcu da kadromda olsaydı' dediğimiz bir oyuncu oldu mu sorusuna deneyimli teknik adam, Süper Lig'e yükselen Altay'da son 3 sezonda 1'inci Lig'de 3 kez gol kralı olarak tarihe geçen Marco Paixao'nun adını verdi. 

BİR YERSEK İKİ ATACAĞIZ

Oyun sistemi üzerine de konuşan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Altıparmak, "Biz şampiyon olduğumuz takımlarda da hep burada üzerinde çalıştığımız oyun sistemini kurduk. Ve bunda da başarılı olduk. Geldiğimde de söyledim; bir yersek iki tane atmaya çalışacağız. Önde oynamaya çalışan, baskı yapan, pozisyon üreten bir takım olmaya gayret edeceğiz. Bazen olmayacak maçta kaybedeceğiz ama takım olarak oyun planımız ve sistemimizden asla ödün vermeyeceğiz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nct 2021-08-05 09:00:41

İnşAllah bu sene o sene olacak süper lige çıkmak mehmet altıparmak hocamız cesur yürekli yükse başkanımız ile başarı gelecektir..yolun açık olsun samsun sporum

Avatar
Sadettin Arslan 2021-08-05 12:47:40

Hocam Allah işini rast getirsin sana güveniyoruz inşAllah bu takımı birinci lige çıkartırsın iz dileğimiz bu olsun

Avatar
Gökhan ZORAL 2021-08-05 15:26:33

Ligde federasyon ve hakem faktörü olmasa bu ligden çıksardık.Hoca bunun biilincindedir

Avatar
CANAN 2021-08-06 18:47:05

helal sana gerçekçi kokuşmamış her an taze bir hoca.. zaten başkası olsa mehmet akyüzü yaşlı diye almazdı ama isterse altmış yaşında olsun adam gol atıyor rakibi dağitiyorsa varsın dedem olsun!! ZATEN BU YAŞLI TAKINTILARI OLAN KOKANALAR 24-25 YAŞINDAKİ GEÇKİN GENÇLERİ BİLE DAHA ÇOK GENÇ DİYE OYNATMIYORLAR ÖYLE BİR KOKUŞMUŞLAR YANI! ÖRNEK FB ZİHNİYETİ