banner388

Alpay Özalan da o listede

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, Türkiye’den yurt dışına giden pahalı oyuncular listesinde kendine yer buldu.

Alpay Özalan da o listede

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, Türkiye’den yurt dışına giden pahalı oyuncular listesinde kendine yer buldu.

06 Ağustos 2017 Pazar 12:50
Alpay Özalan da o listede

Samsunspor - Türkiye’de futbol hayatını sürdüren futbolcuların Avrupa ve yurt dışındaki farklı noktalarda yer alan ülkelere transferi sıklıkla olan bir durum değildi. Özellikle yurt dışına futbolcu gönderilememesi, spor kamuoyunda tartışılan konuların başında geliyordu.

Fakat bu durum son birkaç yıldır değişme gösterdi ve oyuncuların yurt dışına transferinde gelişmeler yaşandı. Eski yıllara baktığımızda Türkiye’den yurt dışına transferi gerçekleşen isimlere baktığımızda önemli futbolcuları görüyoruz.

Ada’ya transfer olmuştu

Bu isimlerden bir tanesi de Samsunspor’un şimdiki teknik direktörü Alpay Özalan.  O dönem Fenerbahçe’de forma giyen teknik adam Özalan, 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere’nin köklü kulüplerinden Aston Villa’ya transfer olmuştu. Türkiye'den yurt dışına giden, Gökdeniz Karadeniz, Arda Turan, Nihat Kahveci, Fatih Tekke gibi isimler arasında yer aldı.

Kaynak:Fotomaç

Son Güncelleme: 06.08.2017 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.