banner388

Alen Melunovic, hassas bir tekniğe ve şut yeteneğine sahip...  PES ETMEYİ  SEVMİYOR 

Kariyerinde, şu ana kadar Partizan, Zeplice, Usti nad Labem, Varnsdorf, Sarajevo, Widzew Lodz, Podbrezova, VV Unicum, Rudar Pljevlja, Budućnost, Guangdong Southern Tiger ve Napredak takımlarında forma giyen Melunovic, Samsunspor’un 18.transferi oldu.

Alen Melunovic, hassas bir tekniğe ve şut yeteneğine sahip...  PES ETMEYİ  SEVMİYOR 

Kariyerinde, şu ana kadar Partizan, Zeplice, Usti nad Labem, Varnsdorf, Sarajevo, Widzew Lodz, Podbrezova, VV Unicum, Rudar Pljevlja, Budućnost, Guangdong Southern Tiger ve Napredak takımlarında forma giyen Melunovic, Samsunspor’un 18.transferi oldu.

08 Ağustos 2021 Pazar 15:13
Alen Melunovic, hassas bir tekniğe ve şut yeteneğine sahip...   PES ETMEYİ  SEVMİYOR 

Samsunspor Haber - Alen Melunovic, uzun boyu ve güçlü fiziğine rağmen iyi bir tekniğe ve şut yeteneğine sahip. Kariyerine 12 takım sığdıran Bosna Hersek asıllı Sırp futbolcu, Samsunspor’un hücum hattına canlılık getirecek. Melunovic, Yılport Samsunspor’un 2021-2022 sezonundaki yeni golcüsü oldu. Forvet hattına takviye yapmak için uzun süredir çalışma yapan Kırmızı-Beyazlılar, 1.91 boyundaki Sırp golcü Alen Melunovic ile 1+1 yıllık anlaştı. Kariyerinde, şu ana kadar Partizan, Zeplice, Usti nad Labem, Varnsdorf, Sarajevo, Widzew Lodz, Podbrezova, VV Unicum, Rudar Pljevlja, Budućnost, Guangdong Southern Tiger ve Napredak takımlarında forma giyen Melunovic, Samsunspor’un 18.transferi oldu.

FİZİĞİ GÜÇLÜ BİRİ

Geçen sezon Sırbistan Ligi’nde FK Napredak Krusevac takımının forma giydi. 23 maçta 14 gole imza attı. Bu arada kulübüyle sözleşmesi sona eren ve kulübüyle yeni bir anlaşmaya varmayan golcü oyuncu, Samsunspor’un gol bölgesindeki yeni umudu oldu.1.91 boyunda, 79 kilo ağırlığındaki 31 yaşındaki golcü, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Ayrıca saha içinde dengeli ve her iki ayağını da etkili kullanan tecrübeli golcü, hassas bir tekniğe ve iyi bir şut yeteneğine sahip. Ayrıca top kontrolü üst düzey bir oyuncu. Özellikle kafa toplarına da iyi yükseliyor.

LAKABI SAVAŞÇI

Geçen sezon forma giydiği 23 maçta 14 gol kaydetti. Kariyerinde bir sezon Çin macerası bulunan Sırp futbolcu, özellikle kendini ‘Savaşçı’ olarak yorumluyor. Gol atmayı seviyor. Bunu sürekli denediğini ifade ediyor. Bununla birlikte kariyerinde çıktığı 157 maçta, toplam 59 kez fileleri havalandırdı. Uzun boylu güçlü bir santrafor olan Alen Melunovic, ayrıca zengin kariyerinde Çin dışında Çek, Polonya ve Karadağ liglerinde de oynadı.

MESAJ YOLLADI

İmzanın ardından Samsunspor taraftarına da mesaj gönderen Sırp golcü şunları söyledi: “Söylenecek fazla bir şey yok. Buraya şampiyonluk için geldim. Bu hedefe ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Buna katkıda bulunacağımı umuyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Realist 2021-08-08 17:21:09

Adam 31 yasında 18 takım ve sadece 151 maca cıkmıs her hafta halı sahaya gıtsen o yaşa kadar 500 kere sahaya cıkardın . Yine muhtesem bır fıyasko bulunmuş . Bu ligde bu adam anca getır gotur oslerıne bakar .....

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-08-10 11:40:53

Adam gelmeden olumsuz yorum yapmak kimin işine yarar?
Lütfen bilmeden sadece yaşına göre eleştiri yapmayın.

Avatar
Sinan Akdağ 2021-08-10 11:48:54

Yine yeniden yeni bir enkaz. Desek bir türlü demesek başka türlü.