banner388

40 Bin Euro'da diretiyor

Samsunspor’un Fildişili oyuncusu Jonathan Ayite, 40 Bin Euro’nun hesabına yatmadan sözleşmesini fesih etmeyeceğini söyledi.

40 Bin Euro'da diretiyor

Samsunspor’un Fildişili oyuncusu Jonathan Ayite, 40 Bin Euro’nun hesabına yatmadan sözleşmesini fesih etmeyeceğini söyledi.

18 Mayıs 2018 Cuma 14:28
40 Bin Euro'da diretiyor

Samsunspor Haber - Samsunspor'un anlaşmalı olarak yollarını ayırmak istediği Jonathan Ayite, bu sezon ki alacağı toplam 130 Bin Euro’dan 40 binini peşin olarak almadan imzalamaya sıcak bakmadığını bir kez daha söyledi. Kırmızı beyazlı yönetimin tüm çabalarına rağmen 40 bin Euro'dan bir kuruş dahi aşağı inmeyen Fildişili oyuncu, Samsunspor yönetimini oldukça zorluyor. 

SON KALAN 90 BİN EURO TAKSİT YAPILACAK 

Kulübün kasasında yeterli derecede nakit olmayışı yönetimin elini kolunu bağlıyor. Öte yandan Samsunspor'a maddi kaynak yaratma çabaları doğrultusunda başlatılan 53.yıl özel eşya piyangosunda ise bilet satışlarının çok ağır ilerlemesi yönetimi büyük bir hayal kırıklığına uğratıyor. Her şeye rağmen Samsunspor yönetimi, Ayite konusunda mutlu sona ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Kula 2018-05-18 14:53:10

Kardeşim böyle şey olmaz, store gidiyorum forma alacam kendime eşe dosta kartı uzatıyorum kredi kartı geçmiyor deniyor vazgeçiyorum bırakıyorum, destek olalım birkaç bilet de biz alaım diyoruz kredi kartı geçmiyor deniyor. Mecbur millet cebinde günlük harçlık olarak ayırdığı nakiiti vermeye. Ben bütün işlerimi kredi karttı ile çeviriyorum nakit neredeyse hiç kullanmıyorum böyle olunca da klübün zararına oluyor. 3 tane bilet almayı düşünüyordum kartla ama 30 TL. verip te tek bilet almam iyi düşünün bunu.

Avatar
Recep 2018-05-19 13:27:52

SAMSUNSPORSTORE İnternet sitesi faal değil. Samsun dışından alacaklar nasıl alacak. Yeri geliyor ürün sipariş ediyorduk ne zamandır site çalışmıyor...

Avatar
elif kaya 2020-10-17 12:54:44

hiçte yalan değil...çünkü ben de vardım orada