TFF’den Samsunspor’a Kötü Haber

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantep FK ile Samsunspor arasında oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada kırmızı kart gören Cherif Ndiaye için Samsunspor’un yaptığı itiraz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından reddedildi.

İtiraz Kabul Görmedi

27 Eylül 2025 tarihinde Gaziantep Stadyumu’nda oynanan mücadelede Ndiaye, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Samsunspor yönetimi, kararın haksız olduğunu savunarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) başvuruda bulundu. Ancak TFF, “somut olayda şahısta hata hali bulunmadığı” gerekçesiyle başvuruyu reddetti.

Whatsapp Image 2025 09 30 At 21.58.07

Samsunspor Ndiaye’ye verilen kırmızı karta itiraz etti.
Samsunspor Ndiaye’ye verilen kırmızı karta itiraz etti.
İçeriği Görüntüle

Ndiaye Fenerbahçe Maçında Yok

Kararın ardından Senegalli forvet Cherif Ndiaye, cezasını çektiği için gelecek hafta oynanacak Samsunspor – Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyecek. Bu gelişme, kırmızı-beyazlı ekipte teknik heyetin hücum planlarını doğrudan etkileyecek.

Samsunspor’da Moraller Bozuldu

Ligde zorlu bir süreçten geçen Samsunspor’da Ndiaye’nin yokluğu önemli bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Taraftarlar, kritik Fenerbahçe maçında takımın nasıl bir kadro tercih edeceğini merakla bekliyor.