Samsunspor Haber - Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Erzurumspor yenilgisinin ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Alman teknik adam, 90 dakikayı gol yemeden tamamlamayı çok istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.
Zorlu Erzurumspor deplasmanında galibiyet aradıklarını dile getiren Fink, savunmada yapılan hatanın maçın sonucuna doğrudan etki ettiğini belirtti.
“SAVUNMADA YAPTIĞIMIZ HATA PAHALIYA PATLADI”
Samsunspor'un hücum bölgesinde daha fazla fırsat üretebileceğini ifade eden Thorsten Fink, “Savunmada yaptığımız bir hata bize pahalıya patladı. Üçüncü bölgede daha fazla fırsata girebilirdik. Samsunspor olarak bu maçta daha kontrollü, daha yavaş oynamayı tercih ettik” dedi.
“ÇOK EFEKTİF OLAMADIK”
Takım olarak normalde ön alanda daha fazla baskı yapan ve topa sahip olmayı tercih eden bir oyun kimliğine sahip olduklarını belirten Fink, Erzurumspor karşısında ise farklı bir oyun planı uyguladıklarını söyledi.
Alman teknik adam, “Çok efektif olamadık. Genç bir takıma sahibiz. Onları motive etmek gerekecek” ifadelerini kullandı.
MİLLİ ARADA TRABZONSPOR MESAİSİ
Samsunspor'un önündeki milli arayı değerlendireceğini belirten Thorsten Fink, takımın hem mental hem de fiziksel açıdan Trabzonspor maçına hazırlanacağını söyledi.
Fink, “Önümüzde milli maç arası var. Bu da 3 hafta eder. Genç oyuncularımızı hem mental hem de fizik olarak Trabzonspor maçına hazırlayacağız” dedi.
“EZBERE OYUN OYNAMA BECERİMİZİ GELİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR”
Trabzonspor karşılaşmasının önemine dikkat çeken Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, alınacak bir galibiyetin takıma yeniden güç kazandırabileceğini söyledi.
Fink, “Eğer bu maçı kazanırsak kaybettiğimiz güçlerimizin birçoğuna yeniden kavuşuruz. Trabzonspor maçına kadar ezbere oyun oynama becerimizi geliştirmemiz gerekiyor. Buralara kadar gelen taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz” dedi.





