Olay, İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi Divitçioğlu Caddesi üzerindeki bir berber dükkanında saat 16.15'te meydana geldi.

A W464255 09 1200X676

Abisi Tarafından Vuruldu

Edinilen bilgiye göre, 1998 yılında Samsun Kapalı Cezaevi Müdürü Zeki Bayrak’ın öldürülmesi olayında A.K.K ile birlikte hapis cezası alan ve hapis cezasını tamamlayan B.K, berberde abisi A.K tarafından silahlı saldırısına uğradı.

A W464255 01 1200X667

Kafasından vurulan B.K, olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Gurbetçinin evinde şüpheli ölümü.
Gurbetçinin evinde şüpheli ölümü.
İçeriği Görüntüle

A W464255 12 1200X676

Abi A.K ise otomobil ile kaçtı. Gazi Devlet Hastanesine akın eden B.K’nin yakınları ile hastanede arbede çıktı. Polis olaya müdahale ederek tarafları yatıştırdı. Polis hastanede ve olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Ağır yaralanan B.K yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis silahlı saldırıyı gerçekleştiren abi A.K'yi (46) yakalamak için çalışmalara devam ediyor.


Kaynak : IHA