banner388

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'u şantiyeye çevirdik

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şantiyeye çevirdiğimiz Samsun’umuzda bu yıl içinde birçok soruna daha kalıcı çözüm üretmeye çalışacağız” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'u şantiyeye çevirdik

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şantiyeye çevirdiğimiz Samsun’umuzda bu yıl içinde birçok soruna daha kalıcı çözüm üretmeye çalışacağız” dedi.

20 Şubat 2018 Salı 16:55
Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'u şantiyeye çevirdik

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ilçesi Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Hasan Yıldırım’ın misafiri oldu.  


Yenidoğan Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz 17 kilometrelik grup yolunun yapımında 7 milyon TL harcandığını söyledi.

"HER İLÇEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’umuzun her yerinde böyle kaliteli, konforlu yollar yapmak için çalışıyoruz. Yenidoğan Mahallemiz ilçe merkezine oldukça uzak ve bol virajlı bir yola sahip. Biz işin zorluğuna, yolun uzaklığına değil, vatandaşımızın memnuniyetine bakıyoruz. Bu yüzden ayrım yapmadan Samsun’umuzun her ilçesinde yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şantiyeye çevirdiğimiz Samsun’umuzda bu yıl içinde birçok soruna daha kalıcı çözüm üretmeye çalışacağız. Gezdiğimiz her ilçede mahallelerimizi ziyaret ettiğimde vatandaşımızın yüzünün gülüyor olmasını görmek beni motive ediyor. İşte bu gülen yüzleri arttırmak için durmadan, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

"GÜÇLÜ OLMAMIZ LAZIM"

Rençberliğin unutulduğundan dolayı üzüntü duyduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Köylülüğü, rençberliği bıraktık. Bunlar bize lazım. Ne olur bu konularda geri kalmayın. Kırsal kalkınma konusunda lütfen bizim Kırsal Kalkınma Daire Başkanımız Mehmet Akif Özdemir ile irtibat kurun. Köyünüzde neler yapılabilir, ne yapmak istiyorsunuz anlatın. İstişare ederek üretimi sağlayalım. Bizim en büyük isteğimiz köylerimizde rençberliğin artmasıdır. İktisaden güçlü olmamız lazım. Ve bunun olması için üretimin artması gerekmektedir” diye konuştu.

"ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ"

Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Hasan Yıldırım, grup yolların kısa sürede yapılarak ulaşım sorununa neşter vurulduğunu söyledi. Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Hasan Yıldırım yaptığı açıklamada “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı mahallemizin halkı adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizim yıllardır devam eden sorunlarımızı çözerek bizi rahatlattı. Allah ondan razı olsun” dedi. 

Son Güncelleme: 21.02.2018 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-02-20 20:56:52

sayın başkanlar birde sanayi mahallesine gelsinler mahalle kalkacakmı yoksa duracakmı ilçedeki toki konutları kimin için yapılıyor sanayi mahallesi orayamı aktarılacak yoksa toki normal satışamı sunulacak doğru hertaraf şantiye viyaduk insaatı var suan mahallemizde evlerimize zor geçiyoruz mahallenin sonu ne olacak gelip bize bir söyleseler açık ve doğru şekilde birinci ağızdan da bizde sevinsek mahalleye tekkeköy belediyesi olarak tek bir yatırım yok

Avatar
recep çelik 2018-02-20 20:53:47

SAMSUNU EVET ŞANTIYEYE ÇEVIRDINIZ 5 YILDIR SAHATANE MEYDANI BITMEDI ÇİFTLK CADDESİ KEZA AYNI 4 YIL İÇİNDE DOKULU VERDI VE YENIDEN YAPIYORSUNUZ VE SAMSUNDA NE ESNAF NEDE SANATKAR KALDI SAYIN BAŞKAN AVM LERE BU ŞEHRI TESLIM ETINIZ ÇOKKKKK TEŞEKURLERRRRRRR

Avatar
Kizilkiseden 2018-02-21 00:29:11

Sayın Başkan gelin köyümüzün yolunu ne hale getirdin keşke hiç yapmasaydın eski toprsk yol daha iyiydi dunya kadar masraf yapıp tonlarca kum çakıl kullanılamaz raporu verildi bunca masraf ve emek boşa gitti köyümüzde yaptığın en güzel iş iki vatandaşla sigarayı bıraktırma pazarlığı köyümüz samsunun en uzak köyü vezirkoprunun en uzak Mahallesi köylüyü Ak partimize küstürdün suyumuz içilmiyor yolumuzdan geçilmiyor Ak parti öyle bir sevdaki sen yol yapmasanda vazgecilmiyor saygılarımla