banner388

Yoldan çıkan araç karşı yöne geçti

Samsun’un Havza ilçesinde meydana gelen korkunç kazada 8 kişi yaralandı.

Yoldan çıkan araç karşı yöne geçti

Samsun’un Havza ilçesinde meydana gelen korkunç kazada 8 kişi yaralandı.

28 Haziran 2017 Çarşamba 16:29
Yoldan çıkan araç karşı yöne geçti

Samsun Haber - Havza ilçesinde yer alan Güvenbeli mevkisinde korkunç bir kaza meydana geldi. Vezirköprü’ye gittiği öğrenilen Hamza Bıyıklı idaresindeki otomobil, nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı yoldan çıkarak karşı yönden gelen Hüseyin Akar yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

Yaralılar ilçe devlet hastanesine kaldırıldı

Kazada iki araç içinde bulunan kişiler yaralandı. Kazada yaralanan araç sürücüleri Hüseyin Akar ve Hamza Bıyıklı ile Murat Akar (29), Osman Reşit Akar (6), Şevval Akar (10), Oğuzhan Anlıdelik (13), İrfan Bıyıklı (77) ve 4 yaşındaki Hatice Akar hemen ambulanslarla Havza ilçe devlet hastanesine götürülerek, tedavi altına alındı.

Bazı yaralılar Samsun'a sevk edildi

Yaralılardan İrfan Bıyıklı, Murat ve Hatice Akar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.İrfan Bıyıklı'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polisin ise kazayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.07.2017 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.