banner388

Yazıcı: Gümbür gümbür geliyoruz

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Yaşar Yazıcı bugün Tekkeköy'de vatandaşlarla buluştu.

Yazıcı: Gümbür gümbür geliyoruz

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Yaşar Yazıcı bugün Tekkeköy'de vatandaşlarla buluştu.

09 Mayıs 2023 Salı 22:42
Yazıcı: Gümbür gümbür geliyoruz

Partisinin halktan büyük teveccüh gördüğünü belirten Yazıcı; "Rabbimin izniyle biz bu işi hem Samsun'da hem Türkiye'de bitirdik. Milletimizin ferasetine her zaman inandık ve güvendik. Saha da bize olan ilginin karşılığını mecliste de vermek istiyoruz" dedi.

"BİZ BUNA İNANIYORUZ"

Halka rağmen asla siyaset yapmadıklarını tam aksine siyaseti milletle birlikte yaptıklarını belirten Yazıcı; "Milletin derdinden anlamayan, halkla hemhal olmayanlar vatandaştan oy alamaz.Parti olarak her daim ülkemizin, milletimizin, vatanımızın yanında duran bir davanın neferleri olduk. 2023 seçimlerinden zaferle çıkacağız 2028 seçimlerinde iktidara geleceğiz. Biz buna inanıyoruz." diye konuştu.

"PARTİMİZ SAMSUN'DA BÜYÜK BİR SÜRPRİZ YAPACAK"

Samsun'da Yeniden Refah Partisi olarak ciddi bir oy alacaklarını en az 2 milletvekili çıkaracaklarını sözlerine ekleyen Yazıcı; "Partimiz Samsun'da büyük bir sürpriz yapacak. En az 2 Milletvekili ile Samsun'u temsil edeceğiz. Çok çalıştık, halkımızla kucaklaştık. Bunun karşılığını alacağımızı düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 09.05.2023 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2023-05-10 14:47:51

2 az 4 bile alırsınız böyle giderseniz.