banner388

Yağız bebek normale dönüyor

Samsun'da leptin hormonu eksikliği tanısı koyulan Yağız bebek 41 günde 5 kilo verdi.

Yağız bebek normale dönüyor

Samsun'da leptin hormonu eksikliği tanısı koyulan Yağız bebek 41 günde 5 kilo verdi.

19 Aralık 2017 Salı 09:41
Yağız bebek normale dönüyor

Samsun haber - Samsun'da leptin hormonu eksikliği teşhisi koyulan 2 yaşında ve 37 kilo olan Yağız bebeğin 15 bin TL değerindeki ilacı devlet tarafından yurt dışından getirildi. Ailesinin çabası sonucu ilacın SGK kapsamında alınmasıyla Yağız bebek 41 günde 5 kilo verdi. Ailesi çocuklarının ilacı kullanmaya başladıktan sonra iştah kaybına uğradığını ifade etti. 

BÜYÜK BİR BAŞARI

Baba Sedat Bekte yaptığı açıklamada, "Yağız 37 kilodan 32 kiloya düştü. Büyük bir başarı. 41 günde 5 kilo vermesi bizim için beklenmedik bir şey oldu. Yavaş yavaş kilolarını vermeye başlıyor. Yağız, Allah'ın izniyle yaz gelmeden yürümeye başlayacak. Arkadaşları gibi parkta oynamaya devam edecek. Kısa sürede bu kadar kilo vermesini beklemiyorduk. Yağız bizi şaşırttı. 41 günde 5 kilo vermesi büyük bir başarı" dedi. 

Son Güncelleme: 20.12.2017 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.