banner388

Yabancı Öğrenciler'in Bafra Gezisi

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Tarafından Yürütülen Proje Kapsamında Yabancı Uyruklu Öğrenciler Bafra'da Buluştu

Yabancı Öğrenciler'in Bafra Gezisi

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Tarafından Yürütülen Proje Kapsamında Yabancı Uyruklu Öğrenciler Bafra'da Buluştu

28 Nisan 2016 Perşembe 15:27
Yabancı Öğrenciler'in Bafra Gezisi

''GELECEĞİN MİMARI OL''

Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesi tarafından sürdürülen Erasmus+ KA2 stratejik okul ortakları projesi kapsamında Bafra’ya gelen yabancı misafir öğretmen ve öğrenciler ilçede etkinliklerine devam ediyor.
Bafra Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri Olcay Parlak ve Umut Şahinbaş’ın koordinatörlüğünde Mesleki Atılım "Geleceğin Mimarı Ol" adlı projeleri kapsamında Polonya, Letonya, Litvanya ve Bulgaristan’dan öğrenci ve öğretmenler Bafra’ya geldi.

BAFRA PİDESİ VE BAFRA LOKUMU TADIMI

Avrupa İş Piyasası mesleki gelişim ve istihdam konularında toplantı ve etkinlikler düzenleyen yabancı misafirler, bunun yanında kültürel faaliyetlerde de bulundular. Misafir yabancı öğrenciler, Bafra Pidesinin ve Bafra Kaymaklı lokumunun eşsiz lezzetini tadarak bu lezzetlerin yapımını öğrendiler.

EBRU SANATI ETKİNLİĞİ

Misafir öğrenciler ayrıca, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Sedef Peker Balcıoğlu eşliğinde Ebru Sanatı etkinliği gerçekleştirdi.
Öğrenciler, “Bafra’da Hazine Avı’’ adlı bir çalışma ile Bafra’nın tarihi yerlerini adres sorarak bulma etkinliği düzenlediler.
 
Son Güncelleme: 28.04.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.