banner388

Kadınlar İçin kültür Merkezi Restorasyonu

Yıllar önce Belediye Hizmet Binası Olarak Kullanılan Bina Kadınlar İçin Restore Ediliyor

Kadınlar İçin kültür Merkezi Restorasyonu

Yıllar önce Belediye Hizmet Binası Olarak Kullanılan Bina Kadınlar İçin Restore Ediliyor

28 Nisan 2016 Perşembe 15:58
Kadınlar İçin kültür Merkezi Restorasyonu

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Tekkeköy Büyüklü Mahallesi’nde bulunan ve yıllar önce belediye hizmet binası olarak hizmet veren fakat şu an kullanılmayan binanın kültür merkezine çevrilmesi için yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindi.Tekkeköy Büyüklü Mahallesi’ndeki halkın eğitim, kültür, sanat, halk eğitim kursları, meslek edindirme kursları ve el becerileri ile daha birçok alanda kurslar görebileceği Eğitim Kültür Merkezi inşaatı çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar “Her türlü donanıma sahip Büyüklü Eğitim Kültür Merkezimiz mayıs ayı içerisinde tüm ekipmanlarıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak” dedi.


KÜLTÜR MERKEZİ OLARAK HİZMET VERECEK

Büyüklü Mahallesi çevresindeki vatandaşların, öğrencilerin ve özellikle kadınların eğitim ve kurs alacakları, el becerileri öğrenecekleri belirli bir yerleri olmadığını dile getiren Başkan Togar “Artık bölge halkının yanı başlarında kendi mahallelerinde kendilerine ait bir kültür merkezleri oluyor. Belediyelerin birleştirilmesi sonrasında kullanılmayan Büyüklü hizmet binamızı Eğitim ve Kültür Merkezine dönüştürdük. Binada yapılan projelendirmenin ardından tadilat çalışmalarımıza başladık. İki katlı binamızı baştan aşağıya yeniden düzenledik. Dış cephesini ve görünümünü değiştirdik. Eğitim yapılacak odaları, sınıfları özenle dekore ettik. Çatısı ve dış aksamındaki tüm çalışmalar bitti, içerideki çalışmalarda mayıs ayı içinde tamamlanacak. Burası bölge halkının her alanda farklı kurslar alabilecekleri çok amaçlı bir merkez olacak. Özellikle kadınlara yönelik dikiş nakış, boyama, mefruşat, giyim, tasarım gibi kursları yanında meslek edindirme kursları ile çocuklara yönelik bağlama, gitar, resim ve birçok alanda farklı eğitim kursları da yer alacak” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 28.04.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.