banner388

Ünlülerin tercihi Koray Çatan Restoran oldu

Samsun'un geleneksel lezzeti Bafra Pidesi'nin öncüsü olan Koray Çatan Restoran, ünlülerin uğrak mekanı oldu. 

Ünlülerin tercihi Koray Çatan Restoran oldu

Samsun'un geleneksel lezzeti Bafra Pidesi'nin öncüsü olan Koray Çatan Restoran, ünlülerin uğrak mekanı oldu. 

06 Mart 2024 Çarşamba 14:34
Ünlülerin tercihi Koray Çatan Restoran oldu

2014 yılından bu yana hızla büyümeye devam eden Koray Çatan Restoran, eşsiz lezzetini Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerine sunuyor. 

ÜNLÜLER BU LEZZETE BAYILDI

Televizyonlar ekranların sevilen isimlerini, futbolcuları, ses sanatçılarını ve birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Koray Çatan Restoran artık ünlülerin uğrak mekanı haline geldi. Samsun'a yolu düşen ünlü isimler Koray Çatan Restoran'a uğramadan şehirden ayrılmıyor. Son olarak 'Mandıra Filozofu' ismiyle bilinen ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı yanı sıra yine birbirinden ünlü oyuncular Levent Ülgen, Erkan Can ve Güven Kıraç meşhur Bafra pidesini tatmak için Koray Çatan Restoran'ın misafiri oldular.

BAFRA PİDESİNDE COĞRAFİ İŞARETE SAHİP 

Bafra Pidesi, restoranın gururu olarak öne çıkıyor ve coğrafi işaret tesciline sahip bir lezzet olarak kabul ediliyor. İnce hamuru, çıtırlığı ve odun ateşinde pişirilmesi gibi özelliklerle bilinen Bafra Pidesi, aynı zamanda doğal tereyağıyla hazırlanıyor. Restoranın kendi çiftliğinde özenle yetiştirilen hayvanların etinden elde edilen kıyma ile zenginleştirilen Bafra Pidesi, özel bir lezzet sunuyor. Koray Çatan Restoran, bu benzersiz yaklaşımıyla "Kendi etimiz kendi lezzetimiz" felsefesini benimsemiş durumda.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.