banner388

Terme'ye yeni gasilhane

Samsun Terme Belediyesi tarafından ilçeye yeni gasilhane yapılıyor.

Terme'ye yeni gasilhane

Samsun Terme Belediyesi tarafından ilçeye yeni gasilhane yapılıyor.

01 Ağustos 2023 Salı 15:57
Terme'ye yeni gasilhane

İlçede cenaze hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi amacıyla Elmalık Mahallesi'nde Asri Mezarlık karşısında inşa edilen gasilhane projesinde mescit, abdesthaneler, bay-bayan cenaze yıkama alanları, morg, otopark ve idari birimler yer alacak.

Gasilhane binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Geçtiğimiz ay temelini atarak inşasına başladığımız yeni gasilhanemizin kaba inşaatı bitmek üzere. Çalışmaları her fırsatta yerinde inceliyor ve yakından takip ediyoruz. İlçemizin bir ihtiyacını daha gideriyoruz. Çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte ilçemiz modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek yeni bir gasilhaneye sahip olacak. 1000 metrekarelik alanda 250 metrekare kapalı alana sahip gasilhanemizde mescit, abdesthaneler, bay-bayan cenaze yıkama alanları, morg, otopark ve idari birimler yer alacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2023-08-02 10:47:33

MaşAllah ölen çok deme ki
yaşlılar bir an önce gitsinler onların yüzünden akp erdoğan maf etti ülkeyi bu bunak yaşlıların oyları ile .

Avatar
Ali dikbiyik 2023-08-03 08:36:19

Ölüler Allah rahmet eylesin tamam.o da lazım tabide diriler için de bişey yapın da insanların hayattayken yüzü gulsun bir iş sahası bir isdihdam

Avatar
F.D 2023-08-03 14:34:20

Millet fakir,kalp krizi ölen çok olur lazım olur demekki bir güzel huzur evi yapılsa daha hayırlı olur