banner388

Tepecik Halı Sahasına Kavuşuyor

İlkadım Belediyesi Tarafından Başlatılan Her Mahalleye Halı Saha Çalışmaları Kapsamında Tepecik Mahallesi De Halı Sahasına Kavuşuyor

Tepecik Halı Sahasına Kavuşuyor

İlkadım Belediyesi Tarafından Başlatılan Her Mahalleye Halı Saha Çalışmaları Kapsamında Tepecik Mahallesi De Halı Sahasına Kavuşuyor

17 Mayıs 2016 Salı 15:12
Tepecik Halı Sahasına Kavuşuyor

Çalışmaları yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sadece halı saha değil tam donanımlı bir tesis inşa ettiklerini söyledi.
İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan mahallelere halı saha çalışmaları hızını hiç kesmeden yapılmaya devam ediyor. Geçen günlerde Tepecik Mahallesi'nde yapımına başlanılan halı sahanın yapımında sona geldi. Tepecik Mahallesi'nde yapılan halı saha ve tesisleri inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalleliler tarafından sevgi ile karşılandı.

TOK’A TEŞEKKÜR

Vatandaş duyduğu memnuiyeti Tok'a iletirken mahalle muhtarı Mikdat Bayraktar ise "Mahallemizde bu dönemde  olduğundan fazla büyük ve başarılı işler yapıldı. Tepecik Mahallesi sakinleri olarak İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a çok minnettarız. Başkanımız her zaman destekçimiz oldu. Ne zaman aradıysak telefonlarımıza cevap verdi isteklerimizi yerine getirdi. Erdoğan Başkanımıza ve ekibine tekrar teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

UYGUN HER MAHALLEYE HALI SAHA 

Vatandaşlara verilen sözlerin tutulduğunu ifade eden ve uygun olan her mahalleye halı saha sözünü hatırlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Tepecik Mahallemiz hizmete ihtiyacı olan bir mahallemizdi. Göreve gelmiş olduğumuz günden itibaren normal imar yollarının açılmayan bölgemizde hızlı bir şekilde yol açma çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Tepecik Mahallemiz şimdi de halı sahasına kavuşuyor. Söz verdik bu sözümüzü de yerine getirdik. Bu tesis sadece ve sadece bir halı sahadan ibaret değildir. Halı sahamızın yanında sporcularımızın kullanabileceği soyunma odaları, duşları, idare merkezi ile her türden alt yapısı yapılmış bir tesis haline geldi. Ayrıca sahamızın hemen alt kısmına çocuklar için oyun grupları ve fitness aletlerini yerleştirmek amacıyla komple bir hizmeti Tepecik Mahallemizin sakinleri için hizmetine sunuyoruz. Yani bu halı saha A'dan Z'ye donatılmış bir tesis olacak” diye ifade etti.

2 ADET TAM DONANIMLI TESİS YAPILDI

Yapılmış olan halı sahaların gece-gündüz demeden kullanıldığını ifade eden ve ilerleyen zamanlarda 3 adet halı saha ihalesinde daha çıkılacağını söyleyen Başkan Tok, "İlçemizde göreve başladığımız günden bugünedek 2 adet tam donanımlı 600 bin liraya mal olan halı saha hizmetlerinize sunduk. Kışla Mahallemizde çocuklarımızın çamurlarda, tozlarda top oynamalarının önüne geçtik ve hemen ilk halı sahamızı inşa ettik. Şimdi baktığımızda çocuklarımız bu mekanları güvenli bir şekilde doya doya kullanıyor. Yani yaptığımız hizmet sürekli kullanılıyor bu kullanım da yaptığımız işin ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. Şimdi de Tepecik Mahallemizde de böylesi önemli bir hizmete imzamızı atıyoruz. Bunları yaptık bitti demiyoruz, devamı gelecek durmuyoruz. Önümüzde ki zamanlarda 3 halı sahamız için ihaleye çıkacağız. Yapacağımız bu 3 halı sahamız da soyunma odalarından, açık hava fitness aletlerine kadar herşeyi içinde barındıracak. Yeni yapacağımız halı sahalarımız toplamda 3 bin 800 m² olmak suretiyle 1 milyon liraya mal olacak ve bu tesislerimiz de halkımızın isteği doğrultusunda yapılacak. Halkımızın hizmetin en iyisine en güzeline layık olduğunu ifade etmek istiyorum. Hizmetler Allah'ın izini ile devam edecek. 2 yılda büyük işlere imza attık daha nicelerine hep birlikte imza atacağız" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.