banner388

Tekkeköy'e Yeni Park

Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçenin en büyük ve en çok nüfusunu barındıran mahallesi 19 Mayıs Mahallesi’ne çocuk oyun grupları ile spor alanının yer aldığı yeni bir park daha kazandırıyor.

Tekkeköy'e Yeni Park

Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçenin en büyük ve en çok nüfusunu barındıran mahallesi 19 Mayıs Mahallesi’ne çocuk oyun grupları ile spor alanının yer aldığı yeni bir park daha kazandırıyor.

14 Haziran 2016 Salı 16:32
Tekkeköy'e Yeni Park

19 Mayıs Mahallesi’ne içerisinde çocuk oyun grupları ile spor alanının yer aldığı yeni bir park daha yapılıyor.
Her gün gittikçe büyüyen, gelişen ve değişen ilçenin her bir köşesine onlarca parklar inşa ettiklerini dile getiren Tekkeköy Belediyesi Başkanı Hasan Togar, “Hızla gelişmekte ve yapılaşmakta olan ilçemizde öncelikle vatandaşlarımızın spor yapacakları, çocuklarını gezdirip oynatabilecekleri ve bir kenara oturarak stres atabilecekleri yeşil alanlar ile parklar yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlar özellikle yaz aylarında ve hafta sonlarında evlerinden çıkarak haftanın bütün yorgunluğunu atarak, çocukları ile vakit geçirecekleri alanlara akın ediyorlar. Çocuklar ve gençler mahallelerinde oyun oynayabilecekleri, spor yapacakları alanlar aramaktalar. Bizde bunların bilinciyle birlikte hareket ederek bütün mahallemize bir çocuk oyun alanı ve park çalışmaları yaparak onların en büyük arzu ve dileklerini yerine getirmeye çalıştık” dedi.

“ YENİ BİR PARK DAHA ”

Park alanı için ayrılmış olan arsalara proje çalışmalarının sonrasında bölgenin yerine ve nüfusuna uygun olarak spor alanı, çocuk oyun alanları ve parklar konuşlandırdıklarını dile getiren Başkan Togar, “19 Mayıs Mahallemiz ve ilçemizin en büyük, en fazla nüfusunu barındırmakta. Özellikle yüksek katlı olan binalar ile yerleşimin çok olduğu bu bölgede nüfusun yoğun olması sebebiyle burada ki diğer parkların yetersiz olduğunu fark ettik ve yeni bir park kazandırma çalışmasını başlattık. Parklarımızın spor alanı, yeşil alanları, banklar, kamelyaların dışında çocukların oynayabilecekleri her türden donanıma sahip olan oyun gruplarından oluşacak. Parkımız ayrıca diğer mahallelerimize de yakın olması sebebiyle isabetli bir yerde şekil bulmuş olacak. Nüfusun ve yapılaşma yoğun olduğu bu mahallede ilerleyen zamanlarda yep yeni bir park daha inşa edebiliriz. Ayrıca diğer mahallelerimizede yapmayı düşündüğümüz parklarımız için çalışmalarımız da bitmiş bulunmakta. Özellikle imarı tamamlanmış olan ve konumu belirtilen bölgelere yeni parklar yapma çalışmalarına devam edeceğiz. Amacımız bu ilçemizde yaşamakta olan yediden yetmişe bütün herkesin ortak kullanabileceği sosyal alanlar oluşturarak park, bahçe, spor alanı gibi çocuk oyun alanları ve yeşil alanların sayılarının her gün arttırmaya çalışmaktır” diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.06.2016 16:54
Anahtar Kelimeler:
TekkeköySporOyun Grupları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.