banner388

Son hazırlıklar tamamlandı

Av sezonunun açılmasına saatler kala Dereköylü balıkçılar son hazırlılarını tamamladı ve denize açılmaya hazır.

Son hazırlıklar tamamlandı

Av sezonunun açılmasına saatler kala Dereköylü balıkçılar son hazırlılarını tamamladı ve denize açılmaya hazır.

29 Ağustos 2017 Salı 19:15
Son hazırlıklar tamamlandı

Samsun Haber-15 Nisan’da kapanan av sezonunun açılmasına saatler kala Samsunlu balıkçılar tüm hazırlıklarını tamamladı. 

Dereköylü balıkçılar 1 Eylül itibari ile denize açılmak için 11’i algarna olmak üzere 60 teknede balıkçılar hazırlıklarını bitirdi ve denize açılmak için saatleri sayıyor. 

Bölgede yaklaşık 40 yıldır denize açılan balıkçı Abdurrahman Şahin, geçense iyi bir sezon geçirdiklerini bu sezonda iyi geçeceğini umduklarını söyledi. Şahin: "Geçen yıl iyi bir sezon geçirdik. Bu yıl da inşallah iyi bir sezon geçirmeyi umuyoruz. Geçen sene çinekop boldu. Bu sene yok gibi. İnşallah güzel bir balık sezonu geçiririz" ifadelerini kullandı. 

Dereköy Su Ürünleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Muzaffer Tığ, konu ile ilgili açıklamada bulundu. Muzaffer Tığ: "Takımlar teknelere alındı. Yakıtlar tamamlandı. Geçen sene çinekop boldu, bu sene geçen sezonun yarısı olsa iyi ama çinokop bu sene görünmüyor. Normalde bu zamanda görülmesi lazım. Öyle görünüyor ki bu sene umudumuz istavrit olacak gibi" diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberBalıkAv Sezonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.