banner388

Soba Hayatlarına Mal Oldu

Samsun'da Kömür Sobasından Zehirlenen Anne ve Kızları Bugün Toprağa Verildi

Soba Hayatlarına Mal Oldu

Samsun'da Kömür Sobasından Zehirlenen Anne ve Kızları Bugün Toprağa Verildi

28 Nisan 2016 Perşembe 18:18
Soba  Hayatlarına Mal Oldu

SOBA  CANLARINA MAL OLDU

Samsun'da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 2 kızı hayatını kaybetti. 

SELEN VE SILA OKULA GİTMEYİNCE DURUM ANLAŞILDI

Olay, Samsun'un Ladik ilçesinin Başhi Mahallesi'nde bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eşi Mustafa İnce 2006 yılında kanserden ölen Ümran İnce (38), ilkokul öğrencisi kızı Sıla (11) ve Selen (14) ile evlerinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Geçen Cuma gününden bu yana okula gitmeyen ve ayrıca engelli oldukları için özel bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören kız kardeşler rehabilitasyon merkezine gitmeyince merkez görevlileri durumu polise bildirdi.

1 HAFTA ÖNCE CAN VERMİŞLER

Polis, Ümran İnce'nin evinin kapısını çilingir yardımıyla açtı ve korkunç manzara ile karşılaştı. Evlerinde kömür sobasının yanında yer yatağında yatan anne ve 2 kızının cansız bedenleri bulundu. Anne ve 2 kızının cenazesi otopsi için Ladik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmada kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından yaklaşık bir hafta önce zehirlendikleri anlaşıldı. Anne ve kızları Başlamış Mahallesi'nde Başlamış Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


 
Son Güncelleme: 28.04.2016 18:30
Anahtar Kelimeler:
AnneSobaKızEngelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.