banner388

Samsun’da İki Grup Arasında Çıkan Kavgada: 4 Yaralı

Samsun’da iki grup arasında meydana gelen silahlı ve sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.

Samsun’da İki Grup Arasında Çıkan Kavgada: 4 Yaralı

Samsun’da iki grup arasında meydana gelen silahlı ve sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.

28 Nisan 2016 Perşembe 18:37
Samsun’da İki Grup Arasında Çıkan Kavgada: 4 Yaralı
SİLAHLAR VE SOPALAR KONUŞTU

Olay, Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde meydana geldi. İki grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar ve sopalar konuştu. Çıkan kavgada 4 kişi yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırıldı.

KAVGA ‘’ KIZ MESELESİ ‘’ YÜZÜNDEN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, İlyas A., Murat A., Emir A., Sinan A., Hasan Y., Adem Y. ve Cengiz Y. ile karşı gruptan olan İdris Y.(55), Erdinç Y. (35) ve Şaban Y. (66) arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine İlyas Y.’nin elinde olduğu iddia edilen silah ile karşı gruptan olan Erdinç Y.’yi sol bacağından bir kurşun, Şaban Y.’yi sol bacağından 2 kurşun, sağ bacağından 1 kurşun ve karın altından da 1 kurşun ile yaralandı. Kavgada ayrıca İdris Y. ve karşı gruptan olan Cengiz Y. de darp sonucu hastanelik oldu.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılardan Cengiz Y. Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer yaralılar da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Eğitim Araştırma Hastanesi’ndeki İdris Y. ayakta tedavi görüp ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, diğer yaralılar Erdinç Y. ve Şaban Y.’nin de durumlarının ağır olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi.

KAVGA EDEN GRUPLARA GÖZALTI

Güvenlik güçleri kavga eden Murat A., Emir A., Sinan A., Hasan Y., Adem Y. ve silahla ateş ettiği iddia edilen İlyas A.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


 
Son Güncelleme: 02.05.2016 09:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.