banner388

Samsunspor ikinci oldu

2017 yılı için hazırlanan raporda Samsunspor bir çok takım içerisinden kendisine ikinci sıradan yer buldu

Samsunspor ikinci oldu

2017 yılı için hazırlanan raporda Samsunspor bir çok takım içerisinden kendisine ikinci sıradan yer buldu

10 Mayıs 2017 Çarşamba 11:51
Samsunspor ikinci oldu

TFF 1.Lig takımları arasında habere en çok konu olan takımlar, gerçekleştirilen medya araştırmasında ele alındı.

Habere konu olan takımlar belirlendi

Medya takip kuruluşu Ajans Press, TFF 1.Lig takımları için değişik bir çalışma yaptı. Türkiye’de spor organizasyonlarında en fazla futbol ön plana çıkarken bu araştırma taraftarların ve spora gönül verenlerin takımlarla ilgili haberlere ne kadar ilgi gösterdiklerini de belirleyen bir sonuç olarak görülebilir

Rakiplerini geride bırakan Samsunspor 2.sırada

TFF 1.Lig takımları baz alınarak yapılan araştırmada en fazla habere konu olan takımlar sıralamasında ilk 3 sıra açıklanırken Karadeniz temsilcilerinden Samsunspor kendisine 2.sırada yer buldu. Toplamda 8 bin 166 haberle kırmızı beyazlı takım en fazla okunanlar listesinde ikinci sırada yer aldı. Lider Yeni Malatyaspor’u dahi geride bırakan Samsunspor puan cetvelinde yer aldığı sıralamaya rağmen yine de en fazla habere konu olan takım oldu.

Göztepe ilk sırada

Araştırmada en çok habere konu olan takım İzmir temsilcisi Göztepe 9 bin 690 haberle ilk sırada yer alırken 3.sırada ise Eskişehirspor oldu. 7 bin 357 defa bir habere konu oldu.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.