banner388

Samsunspor'da Hedef '155 Bin Forma'

Samsun’a bağlı Atakum Belediyesi tarafından Samsunspor’a destek vermek amacıyla başlatılmış olan ve lansmanı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düznlenecek olan proje dahilinde 155 bin Samsunspor forması satılması hedefleniyor.

Samsunspor'da Hedef '155 Bin Forma'

Samsun’a bağlı Atakum Belediyesi tarafından Samsunspor’a destek vermek amacıyla başlatılmış olan ve lansmanı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düznlenecek olan proje dahilinde 155 bin Samsunspor forması satılması hedefleniyor.

09 Şubat 2017 Perşembe 20:37
Samsunspor'da Hedef '155 Bin Forma'

Samsun Haber- Samsunspor Külübü'ne destek amacıyla Atakum Belediyesi tarafından başlatılmış olan 'Bu Aşkın Kahramanı Sensin' projesinin basın toplantısı Nuri Asan Tesisleri'nde bulunan toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düzenlenen toplantıda il olarak proje hakkında açıklama yapan Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, "Şehrin her biriminin Samsunspor'a destek konusunda ne kadar çaba sarf ettiğini görüyoruz ve bununla mutlu oluyoruz. Bu birlik ve beraberlik devam ettikçe Samsunspor istenilen başarıyı elde edecek ve tüm şehri mutlu edecektir.


‘Bu Proje Bizim İçin Çok Önemli’

Atakum Belediyesi tarafından başlatılan proje bizim çok değer verdiğimiz bir projedir. Bu nedenle İshak Taşçı Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Sloganda da olduğu gibi 155 bin Samsunspor sevdalısının desteğiyle kulübün büyük sorunlarına katkı sağlanacağına inanıyorum. Bu proje Samsunspor'a katkı sağlamanın yanı sıra 155 bin Samsunspor sevdalısını da bir araya getirecek. Bu proje bizim için çok değerlidir" diye konuştu.

Samsun Halkının Desteklerini Bekliyoruz’


14 Şubat akşamı tüm Samsunspor sevdalılarını Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'na beklediğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bizde Samsunspor için neler yapabiliriz? diyerek bir fikrimiz oluşmuştu. Başkanımızla görüştük fikrimizi projeye dönüştürerek kendileriyle paylaştık. Kendisi bizden daha fazla heyecanlanarak, projenin hayata geçirilmesi noktasında bizde Atakum belediyesi olarak fikrimizi projeye dönüştürdük. Kampanya çalışmamızı başlattık. Proje fikri bizden çıktı. Ancak sonra baktık ki bu proje artık Samsunspor taraftarlarının olmuş durumdadır. 14 Şubat akşamı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleşecek olan projemize Samsun halkının sahip çıkacağına inanıyorum. Her Samsunlu bu projeye destek verecektir biz buna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.


Diğer taraftan Samsunsporlu futbolcular, teknik heyetle birlikte yapımı süren yeni stadın son durumunu inceledi. Stadı gezen futbolcular, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 09.02.2017 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.