banner388

Samsunlu Polis Hakkında Flaş Gelişme!

Erzincan’da terör örgütü FETÖ’ye ilişkin yürütülen soruşturma dahilinde yargılanmakta olan Samsunlu polis memuru tutuklandı.

Samsunlu Polis Hakkında Flaş Gelişme!

Erzincan’da terör örgütü FETÖ’ye ilişkin yürütülen soruşturma dahilinde yargılanmakta olan Samsunlu polis memuru tutuklandı.

02 Şubat 2017 Perşembe 20:20
Samsunlu Polis Hakkında Flaş Gelişme!
Samsun Haber- Erzincan’da terör örgütü Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması çerçevesinde yargılanan polis memuru, Samsun’da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklandı.

'ByLock'u İndirmiş Olabilirim'

Erzincan Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ/PYD soruşturması çerçevesinde “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan hakkında dava açılan Samsunlu polis memuru 36 yaşındaki B.A., gelen talimatla ifade vermek üzere Samsun Adliyesine çağrıldı. Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinin duruşma salonundan SEGBİS sistemi ile görüntülü olarak Erzincan Ağır Ceza Mahkemesine ifade veren B.A., örgütün gizli haberleşme sistemi ByLock kullanmasıyla ilgili soruya, "Cep telefonuma birçok program indirdim. ByLock’u da bu sırada indirmiş olabilirim. Ancak hiç kullanmadım" şeklinde yanıt verdi.

Tutuklandı

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen B.A.’nın tutuklanması yönünde karar çıktı. Duruşma salonunda adliye polisi tarafından gözaltına alınan B.A., Erzincan’dan gelen tutuklama müzekkeresinin sonrasında İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait polislere teslim edilip Samsun Kapalı Cezaevine götürüldü.
 
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
manam61 2017-02-03 09:30:56

kusura bakma ama by lock oyle kolay ındırılen bır proğram değil sen milletı salakmı zannattın

Avatar
slm 2017-02-03 13:45:51

sen nerden biliyorsun ki nasıl indirildiğini...indirdin mi yoksa

Avatar
ramazan 2017-02-03 17:48:23

bu işin siysi ayağı ne zman alınacak il başkanlığında ilçe başkanlıklarında nice sırıtan fetöcü var alenen bilinenler var