banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu muhtar isyan etti!

Samsunlu muhtar Ramazan Çolak, yapılmayan yollar ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.

banner269

Samsunlu muhtar isyan etti!

Samsunlu muhtar Ramazan Çolak, yapılmayan yollar ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.

06 Eylül 2017 Çarşamba 10:37
Samsunlu muhtar isyan etti!

Samsun Haber - Samsun'un Salıpazarı ilçesi Karaman Mahallesi Muhtarı Ramazan Çolak, yapılmayan yollar nedeniyle isyan etti. Muhtar Çolak, konu ile ilgili olarak, "Ak Parti’li bir muhtar olduğum için üzülüyorum" ifadelerini kullandı.



Muhtar Ramazan Çolak, mahallenin yapılmayan yolları ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. Bozuk yolların fotoğraflarını paylaşan Çolak, sosyal medya hesabı üzerinden, "Şantiye mi basalım? Sonunda o da olacak" dedi.

İŞTE MUHTAR ÇOLAK'IN O PAYLAŞIMI

Yetkili birimlere sesleniyorum. Bayrama mutlu bir şekilde giriyoruz. Biz böyle bir Türkiye'yiz. Ben bir muhtar olarak üzülüyorum. Ak Partili bir muhtar olduğum için herhalde bunlar bana öyle geliyor yetkili kişilere buradan üzülerek beyan etmek zorundayım. Bayram geçmesini bekliyorum kimse beni anlamıyor, kaba kuvvet gerekiyor. Halkımızın şantiyeyi mi basmasını istiyorsunuz? Çok yakında oda olacak. Beni bitirdiniz helal olsun sizlere, yazıklar olsun. Görüp geçenlere Ak Parti'nin oyu köyümde %97 diye mi bunlar böyle oluyor. Beni bitirdiniz Allah'ta sizi bitirsin. Verdiğimiz oylar haram olsun. Ben bir muhtar olarak bunu diyorsam yazıklar olsun sizlere!


Son Güncelleme: 06.09.2017 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Guest 2017-09-06 10:59:10

Tek Salıpazarı değil bir çok köylerde yollar bu şekilde bazı köyler var %99 oy çıkmış akp'ye fakat hala sesini çıkaran yok bu muhtarımızı kutluyorum. Fakat muhtarımız bu saatden sonra FETO'cudur ve Haindir.

Avatar
muhtar 2017-09-06 10:54:27

sayın muhtarı tebrik ediyorum tanımam etmem bu asırda hala daha samsun hallden asağı inen yol asfaltı yok samsunu samsun yaptık verdiğimiz her sözü tuttuk diyen sayın erdoğan tok bey git de gör otobüslerin gittiği güzergahı

Avatar
çalış 2017-09-06 11:18:25

il kadım ilçesinde bile kıran köy mezarlığından aşağıya otobüslerin gittiği yol çakıl taşından yolun çukurlaşmış arabaların motor kısmı hep arıza yapıyor bizim başkanlar arda yaptığı işleri övüyor hiç oradan geçmemiş sayın Erdoğan tok bey bellili

Avatar
Zekeriya Baş 2017-09-06 17:29:36

Muhtar senin yollarından çok daha bozuk köy yolları var.Sizin köyün yolu o kadar da kötü değil.

Avatar
Cemal 2017-09-07 14:55:18

Sayın muhtar akp vadesini çoktan doldurdu. Siz size kazık atınca konuşuyorsunuz. 16 yıldır devletin bütün mal varlığını sattıkları paralarla 1 cebe 1 vatandaşa güya hizmet yaptılar. Satılacak mal kalmayınca vergiler 5 katına çıktı. Sıfırlanan pkk nin yanına feto yü daes i başımıza bela ettiler. Kısacası memlekete yapmadıkları kötülük devletin bekasına etmedikleri kötülük kalmadı. Ama sizin için bunlar önemli değil. Size dokunmayan yılan bin yaşasın dimi.