banner388

Samsunhaber.com'dan MHP'ye ziyaret

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Kordinatör Ünal Yavuz, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ı makamında ziyaret etti.

Samsunhaber.com'dan MHP'ye ziyaret

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Kordinatör Ünal Yavuz, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ı makamında ziyaret etti.

17 Haziran 2020 Çarşamba 20:25
Samsunhaber.com'dan MHP'ye ziyaret

Karapıçak: "Cumhur ittifakı Samsun ve Türkiye' nin emniyet sübabıdır."


MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak haber sitemize yaptığı açıklamada; "Hem ülke genelinde hem de Samsun' da cumhur ittifakıyla yürüyüşümüz devam ediyor. Tüm dünyayı derinden sarsan pandemi döneminde Türkiye cumhur ittifakının güçlü ve güvenilir duruşuyla bir kez daha örnek teşkil etmiştir. İttifaka zarar vermeye çalışan, fitne ve fesat sokmaya çalışan güruhta bir kez daha dersini almıştır." dedi.

Samsunda MHP olarak teşkilatları daha da güçlendirerek ve üye sayısını artırarak çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Karapıçak: "Samsun'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini çok iyi bilen bir kadromuz var. Bu doğrultuda kente hizmet etmeye devam ediyoruz. Samsun çok özel bir şehir. Bizim de gözbebeğimiz. Hep birlikte el ele vererek gelecek nesillere daha güzel bir Samsun bırakmak arzusu ve azmi içindeyiz." diye konuştu.

MHP ve AK Parti olarak Samsun' da uyum içinde çalıştıklarını sözlerine ekleyen Karapıçak: "AK Parti Samsun teşkilatıyla sevgi ve saygı çerçevesinde uyumlu bir çalışmamız var. Sürekli olarak bilgi alışverişlerimiz devam ediyor. Bu şehir için taşın altına elimizi koymamız gereken her yerde varız ve olacağız da. Allah birlik ve beraberliğimize zeval vermesin." diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 11.12.2021 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rainbowdash 2020-06-18 08:19:11

Adamın bakışı , tüm MHP'nin insanlara nasıl baktığının bir göstergesi.

Avatar
Erdem 2020-06-18 09:49:45

Akp ye gitseydiniz ya mhp liler onlara da gitmiş sayarlardı. Bir kaç yıl önce birbirlerine sövenler iki koltuk uğruna kanki oldular. Neler söylediler akp ve mhp liler unutmadık. O yüzden politika için biribirimizi kırmayalım bakın bunlar çıkar için nasıl bir araya geliyor...