banner388

Samsun’da Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Türkiye'de 12-22 Mayıs da Yapılacak Olan Kick Boks Şampiyonası Başladı

Samsun’da Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Türkiye'de 12-22 Mayıs da Yapılacak Olan Kick Boks Şampiyonası Başladı

13 Mayıs 2016 Cuma 12:24
Samsun’da Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Samsun'un Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda başlamış olan şampiyonaya yaklaşık 3 bine yakın sporcu ve antrenör katıldı.
Şampiyona ile ilgili genel bilgi veren Türkiye Kick Boks Federasyonunun Genel Sekreteri olan Bülent Çetinkaya, “12-22 Mayıs tarihleri arasında Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda Türkiye Kick Boks Büyükler, Gençler Türkiye Şampiyonası'nı yapıyoruz. Şu anda burada 60’a yakın şehir var. 3 bine yakında sporcu, antrenör ve idari personelimiz var. Burada şampiyon olan çocuklarımız hem milli takıma seçilecekler hem Avrupa hem de dünya şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecekler. Ring sporları olarak sporcularımız low kick ve full contact branşlarında yarışacaklar. Müsabakalarımızın kazasız, belasız bir şekilde tamamlanmasını umut ediyoruz” dedi.

GALİBİYETİNİ ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN ETTİ

Bugün başlayan müsabakalarda ring çıkan Gaziantepli Levent Burak Kütüklü, Elazığlı rakibi Yahya Yıldırım’ı kıyasıya geçen maçın ardından RSC ile yani hakem kararı ile nakavt ederek, sevincini asker selamı yaparak kutladı. İlk elemeyi geçtiği için mutlu olduğunu belirten Kütüklü, galibiyetini doğuda görev yapan ve şehit olan askerlerimize ve polislerimize armağan ettiğini söyledi.


 
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 16:37
Anahtar Kelimeler:
Kick BoksSporcuAntrenör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.