banner388

Samsun’da tartıştığı arkadaşını öldüren şüpheli yakalandı

Samsun'da 6 gün önce tartıştığı arkadaşını bacaklarından vurarak ölümüne neden olan şüpheli yakalandı.

Samsun’da tartıştığı arkadaşını öldüren şüpheli yakalandı

Samsun'da 6 gün önce tartıştığı arkadaşını bacaklarından vurarak ölümüne neden olan şüpheli yakalandı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 13:55
Samsun’da tartıştığı arkadaşını öldüren şüpheli yakalandı

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'nde 6 gün önce yaşanan olayda tartışma yaşadığı 27 yaşındaki Cemalettin Seren'i bacaklarından vurarak öldürdüğü iddia edilen 26 yaşındaki G. E. gözaltına alındı.

Olayla ilgili ortaya atılan iddiaya göre, Kavak İlçesi'nde bir okulda hizmetli olarak çalışan Cemalettin Seren ile işsiz olduğu belirlenen G. E., bir süre önce kavga ettiler. İki isim, arkadaşlarının araya girmesi ile barıştırılmak üzere Cedit Parkı'nda buluştu. Ancak ikili arasında yeniden tartışma başladı. Tartışmanın uzaması üzerine 26 yaşındaki G. E. ruhsatsız silahını çıkarttı ve Cemalettin Seren'i bacaklarından vurarak yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralanan Seren, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cemalettin Seren'in ilk müdahalesi Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yapıldı. Sonrasında ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Seren, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM PİŞMANIM

Polis ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturma kapsamında şüpheliyi İlkadım ilçesi Saadet Caddesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli ifadesinde, "Daha önce kavga ettik. Bu konuyu konuşup barışmak için haberleşip parkta buluştuk. Konuşurken tartışma çıktı ve elini beline atınca beni vuracağından korkup ben tabancamı çıkarıp ayaklarına ateş ettim. Öldürme kastım yoktu. Çok pişmanım" dedi. İşlemleri tamamlanan G. E. Samsun Adliyesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 31.05.2017 18:06
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-05-31 17:09:51

ölen kişi evli çoluk çocuklu ne işin var senin gecenin bi yarısı park köşelerinde buluşmaya gitmek, gündüzler çuvalamı girdi, yada telefonla görüş, gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir

Avatar
A.sarı 2017-06-01 00:35:28

Allah rahmet etsin adam kardeşim cedit mahallesi ne seni ne senin delikanlılığını nede uğradığın hayinligi unutmaz mekanın cennet olsun