banner388

Samsun’da PKK Yanlısı İki Öğrenci Gözaltında

Samsun'da PKK propagandası yapan 3 öğrenci gözaltına alındı.

Samsun’da PKK Yanlısı İki Öğrenci Gözaltında

Samsun'da PKK propagandası yapan 3 öğrenci gözaltına alındı.

27 Aralık 2016 Salı 12:24
Samsun’da PKK Yanlısı İki Öğrenci Gözaltında

Ülkemizde çeşitli hain saldırılar düzenleyen eli kanlı terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptıkları ileri sürülen üniversite öğrencileri 23 yaşındaki Fatma D. ve 21 yaşındaki Saliha T. ile inşaat işçisi 28 yaşındaki Adem A. gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi Adem A.'nın sosyal medya üzerinden PKK propagandası yaptığını belirledi. Adem A., sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi öğrencileri Fatma D. ve Saliha T.'nin de okulda ve okul dışında terör örgütü PKK poropagandası yapıp Cumhurbaşkanına hakaret ettikleri belirlendi. Sivil ekipler iki şüpheliyi bugün Atakum İlçesi'nde yakalayıp gözaltına aldı.

Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 3 şüpheli hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.