banner388

Samsun’da FETÖ operasyonu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, düzenlenen operasyonda 17 kişiden 7’si tutuklandı.

Samsun’da FETÖ operasyonu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, düzenlenen operasyonda 17 kişiden 7’si tutuklandı.

21 Temmuz 2017 Cuma 19:52
Samsun’da FETÖ operasyonu

Samsun Haber- Edinilen bilgiye göre, Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 4 gün önce 17 adresi eş zamanlı operasyon düzenlemişti.  Operasyon kapsamında çoğunluğu ihraç kamu görevlilerinin yanı sıra örgüte müzahir kurumlarda çalıştıkları öğrenilen kişiler ile serbest meslek sahiplerinin de aralarında bulunduğu 1'i avukat 17 kişi gözaltına alınmıştı
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nde sorgulamaları tamamlanan 4'ü bayan 1'i avukat 17 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden çoğunun örgütün gizli haberleşme ağı olan 'Bylock' kullandıkları ileri sürüldü.
Savcı tarafından 13 kişi tutuklanmaları talebiyle, 4 kişi de adli kontrol talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.R., F.Ö., Ş.Ş., N.K., K.Y. ve E.K. ile Ş.Ö. adlı kadın tutuklanırken, 1'i avukat 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.