banner388

Samsun’da ETİS açıldı

E-Ticaret İşveren Sendikası (ETİS) Samsun il Başkanlığı açıldı.

Samsun’da ETİS açıldı

E-Ticaret İşveren Sendikası (ETİS) Samsun il Başkanlığı açıldı.

18 Eylül 2023 Pazartesi 17:20

ETİS Samsun İl Başkanlığı, e-ticaret sektörünün Samsun’daki gelişimini desteklemek, e-ticaret firmalarının sorunlarını çözmek, sektörün birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla kuruldu. E-ticaret firmalarına hukuki, mali ve teknik konularda destek sağlayacak sendika, düzenlenen törenle açıldı.

"SAMSUN E-TİCARET İÇİN OLDUKÇA ELVERİŞLİ BİR ORTAM"

ETİS Samsun İl Başkanı Erkan Hoş, açılış töreni öncesinde yaptığı açıklamada, “Samsun, Türkiye’nin en önemli ticaret merkezlerinden biri. Şehir, stratejik konumu, lojistik imkânları ve genç nüfusuyla e-ticaret için de oldukça elverişli bir ortam sunuyor. Samsun İl Başkanlığımızla, bu potansiyeli daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Samsun’da e-ticaret alanında faaliyet gösteren çok sayıda firma bulunuyor. İl başkanlığımızla, bu firmalara destek olmak ve e-ticaret sektörünün gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Açılışa Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran da katıldı.


 

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberEtis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2023-09-19 11:56:46

Tebrikler güzel bir çalışma. İnşAllah dijital için yapılan bu yatırım ve gelişmeler artar. Erkan Beyi tebrik ederim. Samsun'da e-ticarete öncülük ediyor.

Avatar
Gözde yığcı 2023-09-20 11:32:44

Samsun'a. Yeni tarihi mûzesi açılacakmı. Bakır mûszesi açılacakm. Bakır. Sûsler. Antika eşyası mûsesi açılacakmı. Mûze. Yeni kurs açılacak mı. Halk. Eğitim merkezinde. Değişik.

Avatar
mert 2023-09-20 18:55:09

güzel çalışma