banner388

Samsun Yabancılar Çarşısına 180 tane doğal havalandırma yapılıyor

Olimpiyatlarda ziyaretçi akını beklenen Yabancılar Çarşısına 180 tane doğal havalandırma yapılıyor.

Samsun Yabancılar Çarşısına 180 tane doğal havalandırma yapılıyor

Olimpiyatlarda ziyaretçi akını beklenen Yabancılar Çarşısına 180 tane doğal havalandırma yapılıyor.

06 Temmuz 2017 Perşembe 17:40
Samsun Yabancılar Çarşısına 180 tane doğal havalandırma yapılıyor

Samsun haber - Samsun'da 18-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 5 bin kişinin üzerinde katılım sağlanması beklenen İşitme Engelliler Olimpiyatları öncesi şehirdeki son eksiklikler gideriliyor. Bu kapsamda ziyaretçi akınına uğraması beklenen Yabancılar Çarşsısına 180 tane doğal havalandırma yapılıyor.

Havalandırma sorununu Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a ilettiklerini aktaran Yabancılar Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz, "Olimpiyatlar da yaklaştığı için kısa vadede yapılacak en iyi yöntemi düşündük. Belediyeden gelen ekipler, buraya doğal havalandırma yapılmasını kararlaştırdılar. 180 tane havalandırma projesi çizildi. Şu anda 30 tane doğal havalandırma açıldı. Buna rağmen Pazar artık çok güzel esiyor. 180 tane havalandırmanın hepsi açılınca burası artık klimalı gibi olacak. Bizim amacımız, gelen misafirlerimi en iyi şekilde ağırlamak. Yapılan son havalandırmayla beraber pazarımızda havalandırma sıkıntısı kalmayacak” dedi.

Turistlerin pazarfa rahat gezmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını söyleyen Akyüz, "İlimize gelen yabancıların pazarımızda rahat gezmesi için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi şehirdeki bütün yerleri yeniden güzelleştiriyor. Biz de bu çalışmalara katkı sağlamak için yabancıları en iyi şekilde ağırlayacağız. Bazı esnaflarımız işaret dili eğitimi aldılar. Çok sayıda arkadaşımız işaret dili kursuna gidiyor. Mal stoklarımızı da çok önceden yaptık. Biz pazar olarak olimpiyatlara son derece hazırlandık" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 06.07.2017 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zengin zengin 2017-07-06 20:12:39

Keşke aynı özeni samsun halkı içinde gösterseydiniz...