banner388

Samsun'un En Güzel Sesi Bu Pazar Belli Olacak

Samsun'un en güzel sesi 26 Şubat’ta Canik Kültür Merkezinde yapılacak muhteşem organizasyonda belli olacak.

Samsun'un En Güzel Sesi Bu Pazar Belli Olacak

Samsun'un en güzel sesi 26 Şubat’ta Canik Kültür Merkezinde yapılacak muhteşem organizasyonda belli olacak.

20 Şubat 2017 Pazartesi 14:39
Samsun'un En Güzel Sesi Bu Pazar Belli Olacak

Samsun Haber - Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürlüğü tarafından “Sahne Senin” adı altında Ödüllü Ses Yarışması 26 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Canik Kültür Merkezinde düzenlenecek ve 19 finalistin katılacağı yarışmada konuk sanatçılar ise Aslı Demirer ve Nahide Saygün Akkal olacak.

Finalist Sayısı Artırıldı

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürlüğü tarafından “Sahne Senin” adı altında Ödüllü Ses Yarışmasına WhatsApp üzerinden başvuru yapan adayları değerlendiren juri üyeleri işin içinden çıkamadı ve bu nedenle finalist sayısını artırdı. Daha öncesinde 15 finalist belirleneceğini belirtilirken çok değerli sesler duyduklarını belirten juri üyeleri; “Bu sesleri herkes duymalı, bizim için karar vermek çok zordu, tüm başvuruların hemen hemen hepsi çok özel ve güzel seslerdi. Bu sebepten ötürü 15 olan finalist sayısını ortak kararla 19’a çıkartık”

26 Şubat Pazar günü gerçekleştirecek olan final gecesinde yarışacak isimler ise şu şekilde:

 Abdulrahman Güre, Burak Uğur Zorlu, Aleyna Koyuncu, Ali Kemal Yalmancı, Engin Uysal, Figen Öztürk, Hatice Mandil, Hikmet Günay, Ökyü Deniz, Özge Gür, Sedat Erdinç, Şevket Canbakış, Ayşe Yüksel, Halid Burak Demirci, Cemile Öksüz, Nilgün Anuk, Samet Öndaş, Sedanur Altay, Efe Kapıcı.

“Sahne Senin Ödüllü Ses Yarışması 2017″

Kaynak: Samsun Etkinlik

Son Güncelleme: 20.02.2017 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.