banner388

Samsun'un Bafra ilçesinde mezuniyet coşkusu

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan OMÜ Bafra MYO'da mezuniyet coşkusu yaşandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde mezuniyet coşkusu

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan OMÜ Bafra MYO'da mezuniyet coşkusu yaşandı.

26 Mayıs 2017 Cuma 16:49
Samsun'un Bafra ilçesinde mezuniyet coşkusu

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) muzinyet heyecanı yaşandı. Ali kale Turistlik Tesislerinde yapılan törende Bafra MYO Muhasebe Vergi Uygulama Bölümü öğrencisi Emine Kırım'da öğrenciler adına konuştu. Kırım yaptığı açıklamada, "Bize öz saygımızı hatırlatan, özgüvenimizi yeniden inşa eden, kısaca bizi biz yapan sizlere teşekkürü borç biliriz. Eğitim hayatımız boyunca bizi bir nakış gibi işleyen değerli hocalarımıza, hiçbir zahmetten kaçınmayıp bizi bugünlere getiren fedakar anne ve babalarımıza, bugün burada olup bizim bu mutluluğumuza tanık olan herkese, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 dönemi mezunları adına teşekkür ederim” dedi.

Bafra Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Çırak, "Meslek Yüksek Okulumuz 4 profesör, 3 doçent, 2 yardımcı doçent, 1 araştırma görevlisi ve 8 öğretim görevlisinden oluşan eğitim kadrosu ile Türkiye’nin akademik çıtası en yüksek okuludur ve halihazırda 3 bölüm altında toplam 5 program, 20’si akademik toplam 40 personel ve 800’ü aşan öğrencisiyle eğitim- öğretim hayatına devam etmektedir. Aktif olan 5 programa ilaveten rektörlüğümüz destekleri ile ve bölgemizin ihtiyaçları göz önüne alınarak, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı ile Bankacılık ve Sigortacılık Programları da açılmış olup, akademik personel tahsisi tamamlandığında bu bölümlere de öğrenci alımları başlayacaktır. Hedefimiz açacağımız yeni programlarla ile öğrenci sayımız bin 500’e çıkartmak ve sunduğumuz eğitim-öğretim hizmetinin kalitesini dünya standartlarının üzerine çıkartmaktır. Sevgili mezunlarımız sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Her daim ülkemizin kurucu değerlerine bağlı kalmanızı ve büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle fikri hür, vicdanı hür bireyler olmanızı temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol, dereceye giren öğrencilere belgelerini verdi. Daha sonra öğrenciler mezuniyet pastasının kesilmesiyle keplerini havaya attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.