banner388

Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'da dün akşam meydana gelen silahlı saldırı olayı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun'da dün akşam meydana gelen silahlı saldırı olayı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

20 Aralık 2017 Çarşamba 15:54
Samsun'daki silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde dün gece meydana gelen olayda bir market çalışanı iş yerinin önünde silahla yaraladığı öne sürülen genç ile yanındaki arkadaşı polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, çalıştığı markette silahlı saldırıya uğrayan 32 yaşındaki Turan K. sol bacağının diz üstünden ve sağ bacağının diz altından yaralandı. Çok kan kaybeden Turan K. sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alınmadı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları çalışma sonucu silahlı saldırıyı 24 yaşındaki E.Ç.'nin gerçekleştirdiğini ve olay sırasında yanında 29 yaşındaki P.D.D.'nin olduğunu belirledi.


Her iki şahıs da yakalanırken, market sahibi 28 yaşındaki Y.K.'den de bir adet tabanca ele geçirildi. Y.K. de olay sonrasında gözaltına alındı. 


Polisteki işlemleri tamamlanan E.Ç, P.D.D. ve Y.K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. P.D.D. savcıya ifade verdikten sonra, Y.K. ise nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye ifade veren E.Ç. ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 20.12.2017 18:30
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.