banner388

Samsun'daki o yangının sebebi belli oldu !

Samsun'da 6 gün önce bir sürücü kursunda meydana gelen yangının sebebi belli oldu.

Samsun'daki o yangının sebebi belli oldu !

Samsun'da 6 gün önce bir sürücü kursunda meydana gelen yangının sebebi belli oldu.

16 Nisan 2020 Perşembe 18:35
Samsun'daki o yangının sebebi belli oldu !


Yangın, Canik ilçesi Karşıya Mahallesi'nde 10 Nisan sabahında meydana gelmişti. Sürücü kurslarının bulunduğu katta çıkan yangına, itfaiye  ekipleri kısa sürede müdahale etmiş yangın, büyümeden söndürülmüştü. Yangının çıkış sebebi ise itfaiyenin raporuyla ortaya çıktı. Bir itfaiye erinin yaralandığı  yangının, itfaiye raporuna göre elektrik kablosunun ‘kısa devre’ yapması sonucu çıktığı ortaya çıktı.


 

İTFAİYE RAPORU


“Yangın söndürülmesine müteakip yapılan inceleme ve araştırmamız sonucunda; girişi üzeri 4 katlı binanın 1. katındaki motorlu taşıt sürücü kursu, ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursu ile mesleki yeterlilik eğitim merkezinin bulunduğu kat dahilinde duvardaki elektrik prizine takılı olan elektrik kablosunun herhangi bir nedenden dolayı kısa devre yapması sonucu oluşan kıvılcımların kablo izolelerini ve kolay yanıcı eşyaları tutuşturmasıyla yangın başlangıç olayının meydana geldiği ve gelişerek kat dahilindeki eşyalara sirayet ettiği kanaatine varılmıştır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.