banner388

Samsun'daki o pasaj yıkılacak

Konak Sineması'nın yıkılmasının ardından bu kezde yine Samsun'un en işlek pasajları arasında yer alan Mecidiye Pasajı'nın yıkılacağı iddiaları büyük ses getirdi.

Samsun'daki o pasaj yıkılacak

Konak Sineması'nın yıkılmasının ardından bu kezde yine Samsun'un en işlek pasajları arasında yer alan Mecidiye Pasajı'nın yıkılacağı iddiaları büyük ses getirdi.

25 Ağustos 2017 Cuma 12:38
Samsun'daki o pasaj yıkılacak

Samsun Haber - Hafta başında gündeme getirdiğimiz Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Caddesi üzerinde yer alan Gazi Müzesi’nin sorunları devam ederken, Mecidiye esnafı kulislerinde Mecidiye Pasajı’nın yıkılacağı iddiaları konuşuluyor.


EVKUR MECİDİYE PASAJINI DA MI ALIYOR?

Müzenin hemen yanında yer alan ve yıkılarak EVKUR yapılması planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nın olduğu alanda temel atılmaması da ayrı bir kulis konusu. Burada temel atılmamasının nedeni iddialara göre; Mecidiye Pasajı’nın yıkılacak ve söz konusu alan EVKUR’un arazisine dahil edilecek. Akabinde ise Mecidiye Pasajı 5-6 metre sola çekilerek, Gazi Müzesi ile arasında boş bir alan yaratılacak. 



MÜZE RESTORE EDİLECEK!

Samsun Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nca alınan karar ile Gazi Müzesi’nde yakın zamanda restoreye gidileceği gündemde.

SAMSUNHABER.COM DERGİSİ / TOLGA BİRGÜCÜ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2017-08-25 19:00:47

bakalım bura kime peş keş çekilecek

Avatar
aylapaloglu 2017-08-25 13:19:52

HER YERİ YIKIYORLAR Atakumda bizim elimizde yıkım emri var dahada büyüdüler bahçelerimiz açık hava barı oldu iki bld yargıyı gözterdi kazandık 2011 de yargıtay yık dedi yan bahçede 25 yıl önce diktiğim bitkiler sökülüp masalar atıldı şikayet ettik kaymakam Bakoğlu ve Atakum çevre md.lüğü 634 sayılı yasa gereği yargıya verin dedi kazanmışız yıllar olmuş yuh artık,100 lerce insan bahçelerimizde 02 lere kadar fasıllar müziksiz olmaz iki bld çevre md.lüğü canlı müzik ruhsatı verdi üsülsüz sokağın ortasına kapalı yalıtımlı diye şikayete binaen yine adres Büyükşehir bld,sesi ölçer veren onlar,savcının kararı var kolluk güçleri müdahale eder,emniyet amiri iptal edin dedi sizmi şikayet eden 11.00 olan müzik saatini 1.30 yaptılar,
verdiğimiz vergiler yol su,şikayetler ceza olarak döndü ses 1 km den duyuluyor bayram seyran hak getire 214 sokaktan inin sahile duyarsınız canımızı yaktıranları ilahi adalete cerdik zaman aşımı yok tecelli eder mubarek gün