banner388
banner390

Samsun'daki Iraklı hırsızlar kameralara yakalandı

Samsun'da 4 ayrı kişinin bisikletlerini çalan Iraklı iki hırsız yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'daki Iraklı hırsızlar kameralara yakalandı

Samsun'da 4 ayrı kişinin bisikletlerini çalan Iraklı iki hırsız yakalanarak gözaltına alındı.

01 Eylül 2018 Cumartesi 12:00
Samsun'daki Iraklı hırsızlar kameralara yakalandı

Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçelerinde 4 ayrı kişinin bisikletlerini çalan Iraklı iki hırsız, önce güvenlik kameralarına sonra da polise yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesinin Hançerli Mahallesi'nde Resul Gülay'a ait, Saitbey Mahallesi'nde Bayram Arslan'a ait, Ulugazi Mahallesi'nde Numan Kıyak'a ait ve Atakum ilçesi Esenevleri Mahallesi'nde ise Murat Alaçam'a ait apartmanların içinde bulunan bisikletler çalındı. 

Çalınan 4 ayrı bisikletin sahipleri polise şikayette bulundu. 

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, apartmanların güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde hırsızların bisikleti çalıp götürürken güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini tespit etti. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan İlkadım Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, Samsun Cumhuriyet Meydanı ve Anıt Park etrafında yaptıkları araştırmada bisikletleri çalanlardan biri olan Irak uyruklu 16 yaşındaki O.M.J.J.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 

O.M.J.J. suçunu itiraf etti. Polis yaptığı araştırma sonucu Iraklı gençle birlikte bisikletleri çalan yine Irak uyruklu 15 yaşındaki A.G.A.A.'yı da Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. A.G.A.A. da suçunu itiraf etti. Gözaltına alınan 2 Iraklının hırsızlık olaylarında kullandıkları demir kesme makası da ele geçirildi. 

İlkadım Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri Iraklıların çaldıkları bisikletleri sattıkları yerde ele geçirdi. Bisikletler sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan O.M.J.J. ve A.G.A.A. Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
s.e. 2018-09-01 13:02:15

hemen tutukla cezasını ver ardından direkt sınır dışı kararı..

Avatar
Hasan 2018-09-01 18:26:55

Sosyal problem olmaya başladılar ve artarak devam edecek. Milletin başına yakında mafya da kesilirler..

banner393