banner388

Samsun dahil 4 ilde şafak operasyonu

Adana merkezli Samsun, Kahramanmaraş ve Kayseri'de düzenlenen FETÖ operasyonunda 6’sı kadın 20 kişi yakalandı.

Samsun dahil 4 ilde şafak operasyonu

Adana merkezli Samsun, Kahramanmaraş ve Kayseri'de düzenlenen FETÖ operasyonunda 6’sı kadın 20 kişi yakalandı.

15 Nisan 2018 Pazar 09:26
Samsun dahil 4 ilde şafak operasyonu

Adana merkezli, Samsun, Kahramanmaraş ve Kayseri'de düzenlenen ve 20 kişinin gözaltına alındığı FETÖ operasyonunda bir zanlının evinden 90 bin dolar para çıktı.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ terör örgütüne yönelik olarak Adana merkezli Samsun, Kayseri ve Kahramanmaraş’ta 26 adrese şafak operasyonu düzenledi. Operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen öğretmen, üniversite çalışanı, sağlık personeli ve öğrencilerin de bulunduğu 6’sı kadın 20 kişi yakalandı. 

ELBİSE DOLABINDA 90 BİN DOLAR

Seyhan ilçesinde meslekten ihraç edilen öğretmen H.Ö’nün evinde yapılan aramada elbise dolabının arkasına gizlenmiş 90 bin dolar ve bir cep telefonu ele geçirildi. 

Şüphelilerin sorgusu sürerken zanlının evinden çıkan paranın örgütün Adana'da yeniden yapılanması ve elaman devşirerek devlete sızmak için kullanıldığı öğrenildi. 

KRİPTO ÜYELERİNE MESAJ

FETÖ terör örgütünün son günlerde kripto üyelerine mesaj göndererek, bu devranın hep böyle gitmeyeceği, yine eski günlerdeki gibi şahlanışa geçeceği mesajı vererek, sınavlara öğrenciler hazırlamaya başladığı tespiti yapıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 15.04.2018 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2018-04-15 12:31:24

Artik fetö hakkindaki inandiriciliğinizi kaybettiniz. Adam kayirarak muhterem hocam bilge insan diyenleri koruyarak bizlerin akliyla alay ediyorsunuz. Alt tabaka memur etkisiz kişileri aliyor hapse atiyorsunu nerde asil fetöcüler seçim yanaśiyor yansir sandiğa bunlar bizden söylemwsi. Güvenimiz kayboldu artik malesef.....

Avatar
adnan 2018-04-15 20:34:50

ogrencilerden ne istiyorsunuz be yuh artik iyice zivanadan ciktiniz

Avatar
haklı 2018-04-15 21:30:56

tüh paralar poşette halbuki ayakkabı kutusunda olmak yakışırdı onlara

Avatar
Yilmaz 2018-04-16 06:00:33

Bekirciğimidw alin gücünüz yererse. El etek öpenler nerde salya sümük yalayanlar onlar sizdwn olunca affettiniz. Akp ye oy verdi hep ama artok vAllahi inanamiyor ve korkuyoruz artik...