banner388

Samsun'da tütün depoları satılıyor

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan tütün depoları satılığa çıkarıldı.

Samsun'da tütün depoları satılıyor

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan tütün depoları satılığa çıkarıldı.

04 Mayıs 2017 Perşembe 09:36
Samsun'da tütün depoları satılıyor

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi Elifli Mahallesi'nden bulunan boş tütün depoları Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı.

Dünyanın en ünlü tütünüyle meşhur Samsun'da uzun yıllardır yetiştirme yapılmıyor. Altın yaprak diye geçen ve ağırlıklı olarak Bafra Ovası'nda yapılan tütün üretiminin bitmesiyle Samsun'da tütün depoları özelleştirilmeye başlandı. Türkiye'de bulunan Tekellerin özelleştirilmesi Samsun'da tütün üretimi bitme noktasına getiren en önemli faktörler arasında. Bafra tütününün yerini ise Türkiye'de son yıllarda revaçta olan Adıyaman tütünü almış durumda...

Son Güncelleme: 04.05.2017 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SE 2017-09-08 13:46:41

bafra tütün bitmesinin nedeni kazanç çok az olması dır ..bafraya bu konuda iş adamları destek saglayıp fabrika kurulur ise halkımız ve köylümüz derin bir nefes alıcaktır.